Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyenek a pasik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyenek a pasik?

Figyelt kérdés

Nem tudom megérteni,h miért van az,h egy csomó pasi itt szidj a nőket,h milyen szemetek,h csak a külsőre mennek,ribik,nincs lelkük,meg hasonlók?

Miért kell általánosítani?Miért kell 1 ember tuljadonságait kiragadva másokról is ilyeneket mondani?

Nem bírom felfogni,h azok a psik akik semmit nem tesznek a lányokért,vagy csak a plázaribikre buknak azok mit várnak?

2011. dec. 18. 22:46
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/85 anonim ***** válasza:

9:34 "Önzőnek lenni sokkal jobb"

Végre egy normális felismerés! Önzőnek lenni a lehető legjobb dolog, mert csak akkor szerethetünk másokat ha elsősorban önmagunkat szeretjük. Az önszeretet sosem pazarlás.

2011. dec. 19. 10:04
 52/85 anonim ***** válasza:

Alapból én úgy bírlak téged Lelkek Erdésze, bár fogalmam sincs miért, de néha akkora hülyeségeket írsz :)

Bár igazán nem vagyok kövér, a teltkarcsú változatát szeretem használni :D

Mégis teljes ember vagyok :)És meglehetősen hajlékony, a plusz kilók ellenére :D

Nem ezen múlik.

Ha nem egy keserű alakot látunk, hanem valakit, aki mosolyog, akkor mi is mosolygunk rá :)

2011. dec. 19. 10:30
 53/85 A kérdező kommentje:

jól írja az utolsó

én is teltkarcsú vagyok,nem kövér,és hajlékony

de itt nem ez a lényeg most,mindenki élhet teljes életet,akármilyen baja legyen

az meg,h önzőnek lenni kifizetődő,nem tudom,én nem tudok önző lenni,vmikor túlságosan figyelembe veszem mások akaratát,ez nem azt jelenti,h alárendelem bárkinek magam

viszont nem bírom egyszerűen felfogni ezt a külsőre ítélnel dolgot se,biztos hülye vagyok

akinek van szeme,és látása,mindenki elsőnek külsőre ítél,az más,h lányok többsége nem ad esélyt később,de ha neki nem tetszel mért bolondítson?mért hitesse el veled,h akar vmit? az az igazság,h én adtam olyannak esélyt aki nem tetszett teljesen elsőre,és igen később másképp néztem rá

de azért mert a lányok többsége ilyen(főleg a mostani fiatal korosztályban,ahol tényleg a külsőségek számítanak)attól nem 100ból 100 lány ilyen

próbálkozni kell mindenfelé,nem egyszerűen ezt mondani,és lesz*rni az egészet

nem mindenkire kivetíteni ezt

akkor mi lányok is mondhatnánk,h a pasik is külsőre ítélnek,mert mi másra?

rám sokáig nem nézett senki,mert nem vagyok egy gebe,mindig b*sztattak,mégse kezdtem el ezt,h hát milyen r*hadékok a pasik meg stb

vártam,és tessék,megtaláltam azt aki így szeret,és én viszont őt

2011. dec. 19. 11:14
 54/85 anonim ***** válasza:
a nők meg szidják a férfiakat, hogy mindegyik bunkó,szexmániás stb.úgyhogy ez el-vissza játék.bár feleslegesen,de ezt csinálják a népek.
2011. dec. 19. 12:12
 55/85 anonim ***** válasza:
Kérdező, sajnos tényleg 100-ból 100 lány külső alapján ítél. Legfeljebb sokan nem vallják be, mert ők maguk se veszik észre.
2011. dec. 19. 12:32
 56/85 A kérdező kommentje:
de drága utolsó,te mi a kib*szott f*sz alapján ítélsz???mondj már nekem 1 dolgot,ami nem a külsőhöz tartozik,és az alapján tudsz ítélni,mikor elsőnek látsz vkit?Esküszöm ha mondd nekem vki ilyet,én nem szólok többet egy szót se,de ebből k*rvára elegem van.És a pasik miért a vékony,nagymellű,hosszúhajú lányokhoz mennek oda???Talán mert látják,h ennek szép rózsaszín tüdeje van,vagy úristen nem értem.
2011. dec. 19. 18:16
 57/85 anonim ***** válasza:
Kérdező! Értem hogy frusztrált vagy, sugárzik ez belőled, nem muszáj tovább hangsúlyoznod, "frusztrált vagyok, frusztrált vagyok!" Ezt halljuk és látjuk mindannyian. A külső alapján a felszínes egyedek ítélnek. Tudtak hogy van olyan hogy "személyiség"? Előfordulhat olyan, hogy a nőnek, ha ellentmond saját belső természetének, a fiú személyisége tetszik meg, NEM a külseje.
2011. dec. 19. 18:20
 58/85 anonim ***** válasza:
Mi alapján válogatok? Lásd 09:28-as válasz.
2011. dec. 19. 18:23
 59/85 anonim ***** válasza:
Ja meg még annyit, h külső alapján néha lehet a belsőre is következtetni, de nem a természetes adottságokból, hanem pl. öltözködés, hajviselet, smink, stb.
2011. dec. 19. 18:27
 60/85 A kérdező kommentje:
lelkek erdésze,sztem maradjunk annyiba,h senki se kíváncsi,a te válaszaidra,én semmiképpen se,am jár a szátok,de normális dolgot nem tudtok mondani,h mi alapján ítéltek még.ha meg,h a személyiség tükröződik a kinézeten,akkor csak külső alapján ítélsz,szóval eléggé ellentmondásos a dolog....
2011. dec. 19. 18:44
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!