Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyenek a pasik?
Nem tudom megérteni,h miért van az,h egy csomó pasi itt szidj a nőket,h milyen szemetek,h csak a külsőre mennek,ribik,nincs lelkük,meg hasonlók?
Miért kell általánosítani?Miért kell 1 ember tuljadonságait kiragadva másokról is ilyeneket mondani?
Nem bírom felfogni,h azok a psik akik semmit nem tesznek a lányokért,vagy csak a plázaribikre buknak azok mit várnak?

9:34 "Önzőnek lenni sokkal jobb"
Végre egy normális felismerés! Önzőnek lenni a lehető legjobb dolog, mert csak akkor szerethetünk másokat ha elsősorban önmagunkat szeretjük. Az önszeretet sosem pazarlás.

Alapból én úgy bírlak téged Lelkek Erdésze, bár fogalmam sincs miért, de néha akkora hülyeségeket írsz :)
Bár igazán nem vagyok kövér, a teltkarcsú változatát szeretem használni :D
Mégis teljes ember vagyok :)És meglehetősen hajlékony, a plusz kilók ellenére :D
Nem ezen múlik.
Ha nem egy keserű alakot látunk, hanem valakit, aki mosolyog, akkor mi is mosolygunk rá :)
jól írja az utolsó
én is teltkarcsú vagyok,nem kövér,és hajlékony
de itt nem ez a lényeg most,mindenki élhet teljes életet,akármilyen baja legyen
az meg,h önzőnek lenni kifizetődő,nem tudom,én nem tudok önző lenni,vmikor túlságosan figyelembe veszem mások akaratát,ez nem azt jelenti,h alárendelem bárkinek magam
viszont nem bírom egyszerűen felfogni ezt a külsőre ítélnel dolgot se,biztos hülye vagyok
akinek van szeme,és látása,mindenki elsőnek külsőre ítél,az más,h lányok többsége nem ad esélyt később,de ha neki nem tetszel mért bolondítson?mért hitesse el veled,h akar vmit? az az igazság,h én adtam olyannak esélyt aki nem tetszett teljesen elsőre,és igen később másképp néztem rá
de azért mert a lányok többsége ilyen(főleg a mostani fiatal korosztályban,ahol tényleg a külsőségek számítanak)attól nem 100ból 100 lány ilyen
próbálkozni kell mindenfelé,nem egyszerűen ezt mondani,és lesz*rni az egészet
nem mindenkire kivetíteni ezt
akkor mi lányok is mondhatnánk,h a pasik is külsőre ítélnek,mert mi másra?
rám sokáig nem nézett senki,mert nem vagyok egy gebe,mindig b*sztattak,mégse kezdtem el ezt,h hát milyen r*hadékok a pasik meg stb
vártam,és tessék,megtaláltam azt aki így szeret,és én viszont őt

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!