Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek tetszenek a külföldi pasik?
...Én példáúl nagyon szeretem a Németeket és a Hollandokat.
Balatonon ismerkedtem eddig és elég pozitív tapasztalataim voltak.Bár sokan nem szeretik öket nekem bejönnek.
ha tetszenek nektek irjátok meg milyen származásúak,hol ismerkedtetek meg,meddig tartott a dolog...:)
20/L
Campus feszten egy argentin pasival (az egyik bandából) ismerkedtünk. :) először azt vettem észre, hogy folyton bámul. de tényleg. amikor rakodták ki a hangszereket, folyton engem nézett, aztán koncert végén amikor odamentem hozzá, beszélgettünk. először spanyolul próbáltam vele beszélni (akkor még nagyon alapszinten voltam), aztán meg angolul. aztán megkérdezte, h csináltam-e jó fotókat róluk (fotósként voltam ott), mondtam, h igen, leírtam neki a nevem, mondtam, h azon a bizonyos közösségi oldalon megtalál. :) és rá egy hónapra, amikor már el is felejtettem, felvette velem a kapcsolatot. :)
amúgy Balatonon németekkel szoktam ismerkedni (bár nem a kedvenceim), de jól lehet velük hülyéskedni. :)
te 86%-os te biztosan lány vagy és nagy rajongóm!
amúgy egyáltalán nem vagyok vicces, de még hülye is vagyok! szóval ez van...
az arab lányokkal semmi bajom
és igen, fején találtad a szöget, rajongód vagyok, remélem, egyszer szerencsém lesz élőben is találkozni veled és megismerni eme sziporkázó jellemet. :P
:D ne itt légyszi
na akko ugy látom mindenkinek inkább a déli tipus jön be meg arab csajok.
egyedül maradtam a szöke srácokkal..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!