Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kelet-európai (ezáltal a magyar) nők a szépségük mellett a pénzéhességükről, és könnyűvérűségükről is híresek?
Rengeteg olyanról hallottam és tudok, hogy nyugat-európai férfiak például ide jönnek legénybúcsút tartani, hiszen az eurójukat beváltva sokkal jobban jönnek ki forintban, mintha otthon buliznának, így sokkal többet engedhetnek meg maguknak, ráadásul azt is tudják, hogy a magyar lányok majd kapnak a lehetőségen és a sok pénzen, és melléjük szegődnek arra az éjszakára, hogy egy hatalmas ingyen parti után hagyják, hogy a külföldiek kedvüket tölthessék rajtuk.
De hogy ne csak hallomásokat meséljek, benn vagyok egy táncegyüttesben, és elég sokszor jártunk már külföldön. Mikor hozzánk képest elmaradottabb régiókba jártunk (Románia, Szerbia, Bosznia) szintén megfigyelhető volt a fenti helyzet, mind lányügyileg, mind pénzügyileg. Hiszen az ottani alacsony árak, és a helyi pénzre beváltott eurónk után (amely során meglepően sok valutához jutottunk, és eléggé jól éltünk), és hát ott sem voltak restek a lányok, hiszen úgy gondolták, hogy "uhhh ezek fejlettebb országból jöttek, és tele vannak pénzzel". Csak úgy, mint ahogy a magyarok gondolják a külföldiekről. Ellenben mikor nyugatra utaztunk, és úgymond szűkölködnünk kellett, hiszen hiába váltunk eurót, jóval magasabbak az árak, ott máris nem akadtak annyira a lányok, hiszen messze nem engedhettünk meg annyit magunknak.
"Hiszen az ottani alacsony árak, és a helyi pénzre beváltott eurónk után"
Tökjó, nálunk már Euró van? És én erről lemaradtam? Mifene...
"Tökjó, nálunk már Euró van? És én erről lemaradtam? Mifene..."
Köszi, okostojás, a rohadt hasznos válaszod. Elmondom neked, hogy Romániában mi is forintot váltottunk, de ugyanezt nem tudod megtenni Boszniában, Szerbia déli részén, ahol voltunk és Bulgáriában.
3x ilyen hosszú lenne a kifejtés, ha mindent egyesével kellene kifejtenem a kötözködők miatt.
FIGYELEM!!! Boszniába, Szerbiába, és Bulgáriába menet a forintot euróra váltottuk, és azt helyi pénzre, kivéve Romániában, ahol a FORINTOT VÁLTOTTUK LEJRE!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!