A magyar szélsőjobboldalnak mi baja van a közel-kelet egyetlen demokráciájával?
Az, hogy a magyar szélsőjobb nem demokrata. (Ahogy általában a szélsőjobb nem az.
Ha megnézed, az összes szélsőjobbos ezen az oldalon arról fröcsög, hogy tekintélyuralmi rendszer kell ide, hogy rendbe szedjék a büdös cigókat.
Mellesleg nekik az bőven elég, hogy a lakosság zsidó ahhoz, hogy utálják az említett országot.
Az izraeli vagyok
Aki ezt a kerdest feltette, annak a celja az volt, hogy a 33%-os belinkelhesse ezt a propaganda filmet.
hármat tippelhetsz...
azonkívül tudtommal a szélsőjobb, csak akkor gondolkodik demokráciában, ha feltétlenül szükséges (lásd: Jobbik, ők most próbálnak lavírozni)
21:27 (Kérdező)
Upsz! A Moderátorok úgy látszik megelőztek Téged... Én még láttam a videót... kár volt! Ilyet össze lehet vágni bárkinek, bármikor.
Gondolom az, mint ami az egész világnak... hogy nem demokrácia, hanem terror, és mészárlás!
Erre rengeteg bizonyítékot lehet találni, ha beírod a googléba, hogy: israel terrorism, és a videókat választod.
Ezen kívül ajánlom a Megszállás 101-es filmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!