A magyar szélsőjobboldalnak mi baja van a közel-kelet egyetlen demokráciájával?
Az izraeli vagyok
Elkepzelni sem tudjatok, mi tortenne Izraelben egy ilyen mondat hatasara! Az orszag felbolydulna, a mediaban CSAK ez lenne a tema. Nem, elkepzelni sem lehet azt a hangzavart, ami kitorne. Mivel ilyesmi nem tortent, EGESZ BIZTOS, HOGY A MONDAT NEM HANGZOTT EL.
De igen elhangzott, valamikor 1998-ban ( akkor a kétkedők valószínűleg igen fiatalok lehettek vagy még nem éltek):
"Az izraeli parlament egyes baloldali tagjai a kormányt azzal vádolják, hogy "Dr Mengele munkáját folytatják." Dedi Zucker, a Knesszet tagja november 14-én kijelentette: "Morálisan, történelmünk, hagyományaink és tapasztalatunk alapján az ilyen fegyver iszonyatos szörnyeteg, amelyet be kell tiltani."
A rasszista pusztítás lehetőségére elsőként a Genetics Forum nevű genetikai szakfolyóirat 1997.februári száma hívta fel a figyelmet.
A Nesz Ciona-i laboratórium egyébként vegyi és biológiai fegyvereket gyárt, többet, mint az összes arab és iráni hasonló üzem együttvéve.
Szóval kivel és milyen baja van szélsőjobboldalnak ?
Ez így kicsit más nem?
Elsőre azt mondtad, hogy valaki KIJELENTETTE, hogy Dr. Mengele munkásságát folytatják.
Az, hogy valaki azzal vádol valakit, hogy ez meg az, két külön dolog.
Néhányan azt mondják, hogy Orbán királlyá akarja koronáztatni magát, de ez csak egy elcsépelt propaganda...
Alapból már a kérdés hülyeség! Szögezzük le...Magyarországon NINCS szélsőjobbos párt! Vagy talán azért szélsőjobbos mert ellentétben a többi párttal nem csak a külföldi érdekeket nézi? Azután egyik válaszodba írtad hogy a zsidó egy vallás! Ez a világ legnagyobb átverése. A zsidó bizonyítottan egy faj.
De a kérdésre válaszolva. Ha Izrael állam első embere olyan kijelentést tesz hogy ők felvásárolják Magyarországot akkor szerintem megvan rá az ok hogy miért is utáljuk. Egyébként pedig szerintem nem lehet demokráciának nevezni egy olyan államot amelyik a történelem meghamisításából él illetve más államokat elnyom. Ezen kívül: Milyen demokrácia az amelyik csak úgy "poénból" megtámad egy segély szállító hajót és civileket mészárol. Szerintem ez nem demokrácia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!