A magyar szélsőjobboldalnak mi baja van a közel-kelet egyetlen demokráciájával?
"A másik különbség, hogy mi kimondjuk, és nem vesszük hülyére az embereket..."
Ááá nem :)
Senki sem állította, hogy a demokrácia hibátlan. Viszont a te elfogultságtól csöpögő propaganda szöveged még a demokráciánál is gázabb :D
"A magyar szélsőjobboldalnak mi baja van a közel-kelet egyetlen demokráciájával?
azon kívül, hogy lakói nagyrészt zsdók"
Azt én sem értem, mi a bajuk, hiszen Izrael eléggé nacionalista.
Nekem egyetlen bajom van: ott nyíltan vallják, hogy minden egyes palesztin potenciális terrorista. Gyerek, asszony, mindegyik. A világban bárhol bárki ilyet jelent ki egy népcsoportról, azt azonnal elítélik. Holott náluk gyakorlatilag semmi valódi joguk nincs a palesztinoknak. Táborokba szervezik őket, amit nyilván ők is tanultak valahonnan a történelem során... Ez lenne a demokrácia?
" Viszont a te elfogultságtól csöpögő propaganda szöveged még a demokráciánál is gázabb"
Mondjál már pár ilyen gáz dolgot...
"A magyar szélsőjobboldalnak mi baja van a közel-kelet egyetlen demokráciájával?
azon kívül, hogy lakói nagyrészt zsdók"
hogy néhány konkrétumot is említsünk, talán aggódnak a következők miatt :
- a zsidókímélő etnikai bomba ( a zsidókat megkíméli, a többieket elpusztítja génalapon )
- a Nesz Ciona-i halálgyár termékei
- a dimonai atomktutatóközpont és a nagyszámú atomfegyver
Az első biztosan propaganda, hiszen a zsidó egy vallás nem egy állapot ahol a bomba különbséget tud tenni.
A másodikról sosem halottam.
A harmadik pedig parasztvakítás, ugyan miért kell aggódnunk ha Izrael nem használhatja az atomját, csak válaszul?
"ugyan miért kell aggódnunk ha Izrael nem használhatja az atomját, csak válaszul?"
Mert használja, gyűlöletből is!
"Az első biztosan propaganda, hiszen a zsidó egy vallás nem egy állapot ahol a bomba különbséget tud tenni."
Kérdező, miért vagy biztos benne, hogy propaganda, erről az izraeli parlamentben is vitatkoztak, az egyik képviselő, akinek ez szintén nem tetszett, azt mondta felháborodva a kutatást végzőkről, hogy " Dr. Mengele munkásságát folytatják"
Elkerülte a figyelmedet, hogy a kutatások génszinten folynak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!