Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek tetszenek a külföldi pasik?
...Én példáúl nagyon szeretem a Németeket és a Hollandokat.
Balatonon ismerkedtem eddig és elég pozitív tapasztalataim voltak.Bár sokan nem szeretik öket nekem bejönnek.
ha tetszenek nektek irjátok meg milyen származásúak,hol ismerkedtetek meg,meddig tartott a dolog...:)
20/L
nekem ír barátom van, bár észak-ír, szal britt ő is
eszméletlen jó pasi
intelligens, kedves, udvarias, előzékeny, illedelmes, gondoskodó, magabiztos az ágyban szenvedélyes, jó táncos, nem részegeskedik, nem dohányzik, nem drogozik, megértő, és nem mellesleg magas, szőke, kék szemű (oda vagyok a kék szemért) és irtózatosan jóképű
szóval én az írekről csak jót tudok mondani :D
és annyira édes ahogy tanulgatja a magyar szavakat, és édesnek, meg cicának és hasonlóknak hív, amiket tanítottam neki! kapott sok nyelvleckét ;)
A népneveket még mindig kisbetűvel írjuk.
Szereted a nem normális, narkós, vörhenyes, pedofil holland g.ciket? Na nálad sincs túl magasan a léc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!