Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyenek a pasik?
Figyelt kérdés
Nem tudom megérteni,h miért van az,h egy csomó pasi itt szidj a nőket,h milyen szemetek,h csak a külsőre mennek,ribik,nincs lelkük,meg hasonlók?
Miért kell általánosítani?Miért kell 1 ember tuljadonságait kiragadva másokról is ilyeneket mondani?
Nem bírom felfogni,h azok a psik akik semmit nem tesznek a lányokért,vagy csak a plázaribikre buknak azok mit várnak?
Ha én megyek oda egy lányhoz, akkor nem tudok más alapján ítélni, de ahogy írtam, akkor se a veleszületett adottságokat nézem (ahogy ti lányok), hanem a belsőre próbálok következtetni. Ha viszont megismerem, és kiderül, h nem olyan belül, amilyennek kívülről látszik, onnantól egyáltalán nem érdekel a külseje.
2011. dec. 19. 18:50
62/85 anonim válasza:
Srácok, miért próbáljátok megmagyarázni azt, ami nem igaz? Minket is ugyanúgy érdekel a külső, mint a nőket. Akihez egyáltalán nem vonzódsz külsőleg, azzal te sem fogsz összejönni. Nem? És ez így természetes. Azzal meg ne gyertek, hogy szép vagy nem szép... A szép az egy relatív dolog. Amelyik lány nekem szép, az neked lehet, hogy nem az. Ugyanúgy van olyan lány, akinek te/ti jöttök be és van olyan, akinek én. Nyilván vannak olyanok, akik a nagy többségnek bejönnek. Őket szoktuk szépnek/jóképűnek általánosítani. Tehát elsősorban a külső alapján választunk, mert azt látjuk meg először. Aztán jön a belső. Én azt vallom, hogy a kettőnek összhangban kell lennie. Ha az egyik nem stimmel... /F
2011. dec. 19. 18:57
63/85 A kérdező kommentje:
Teljesen jól mondja az utolsó,csak a férfiak egyszerűen nem tudják belátni,h ők is ilyenek.Főleg ők ilyenek...
Végre egy férfi,aki ezt belátja,és nem jön itt össze-vissza hülyeséggel
2011. dec. 19. 19:57
64/85 anonim válasza:
Mi férfiak nem mind a külsőre megyünk, viszont közülünk aki a külsőre megy, az be is vallja, nem úgy mint ti.
2011. dec. 19. 20:04
65/85 anonim válasza:
elég érdekes ez a sok feminizmus itt az elöttem író nőknél, és hárítás a férfitársaimtól.a kérdező hölgy egy megkeseredett nő, aki már nem képes meglátni azokat a véleményeket, amikkel azt mondjuk hogy:HAHÓ, NINCS IGAZAD! csak azokat, akik egyet értenek vele.ez elég szomorú.és arra nem is gondol, hogy ha enyire maga alatt van, az kihat a párkapcsolatokra, jelen esetben a férfiak nagy ívben el fogják kerülni, mert sugárzik belőle az indulat,és a harag.lehet egy nő akármien átlagos, vagy átlag alatti külsővel megáldva,ha mosolygós, életvidám, sokkal szebb lesz tőle, és hamarabb talál párt.
2011. dec. 19. 21:09
66/85 A kérdező kommentje:
én minden vagyok,csak nem megkeseredett,ha nem tetszik amit írok,akkor nem kell rám ilyen jelzőt aggatni,hanem egyszerűen ne olvasd el amit írok....
2011. dec. 19. 21:22
67/85 A kérdező kommentje:
nem ismersz,akkor ne írj ilyet,én se vonok le következtetést rólad...egyszerűen nem értem,h miért van az,h a férfiak nem látják be,h mindenki külső alapján ítél,mivel az az első,amit észlelsz vkiből,ha az,h ezt "bizonygatom" az neked elkeseredettséget jelent,akkor az vagyok,nem igazán érdekel,h mit gondolsz
biztos nincs barátnőd,te is azért pártolod a többi hülyét
az előző vagyok megint,attól nem lessz igazad, hogy el mondod sokszor, hogy szerinted ez van.a másik, hogy nem mindenki nézi azt,valaki először megismeri a nőt, és utánna gondolkodik rajta, hogy kelljen-e neki.és ha nem érdekel a véleményem, akkor a többieké sem,mert ugyebár nem azért írtál ki kérdést, hogy választ kapj?azért hogy panaszkodhass? annak nem lenne sok értelme
2011. dec. 19. 21:31
70/85 A kérdező kommentje:
véleményed arról nem érdekel,h rólam mit gondolsz,én a kérdésre vagyok kíváncsi
és ha először beszélsz valakivel,és utána állapítod meg,h kell e,akkor is az alapján választod őt ki,h vmennyire tetszik neked,vagy rosszul gondolom?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!