Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyenek a pasik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyenek a pasik?

Figyelt kérdés

Nem tudom megérteni,h miért van az,h egy csomó pasi itt szidj a nőket,h milyen szemetek,h csak a külsőre mennek,ribik,nincs lelkük,meg hasonlók?

Miért kell általánosítani?Miért kell 1 ember tuljadonságait kiragadva másokról is ilyeneket mondani?

Nem bírom felfogni,h azok a psik akik semmit nem tesznek a lányokért,vagy csak a plázaribikre buknak azok mit várnak?

2011. dec. 18. 22:46
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/85 anonim ***** válasza:
Nem is a fiúk szólják meg... :)
2011. dec. 19. 00:23
 42/85 anonim ***** válasza:
Ne adjon a véleményükre, meg ha így is lenne, hogy más lányok megszólnák, akkor nem utasítanák el a fiúkat ennyiszer, ahnem sokszor lenne olyan, hogy örülnek, hogy odamegy az ember, de nem így van.
2011. dec. 19. 00:28
 43/85 anonim ***** válasza:

Igen a lányok szentek, angyalok...

Sok lánynál próbálkoztam már élőben és neten egyaránt, de mindig megkaptam a kemény lekoptatást, visszautasítást nekem ne mondja ezek után egy lány sem, hogy nem a külsőre, a pénzre vagy a nagy dumás, hülyegyerekekre mennek!!!

Amikor ezt látom, hogy mindenféle senkivel állnak össze a lányok, a magunkfajta igazi JÓ FIÚKAT, meg le sem sz@rják többnyire!!

A sok visszautasítás pedig igen is megtöri az embert, akár fiú, akár lány, de mivel a lányoknak jó dolga van, ők általában kevesebbet kapnak ebből a lelki fájdalomból.

Tanulság, jobb lett volna lánynak születni, vagy négernek, mert ma azt látom az a menő itt Debrecenben a lánykáknál.

2011. dec. 19. 02:41
 44/85 A kérdező kommentje:

Tényleg iga,h sok lány meg se hallgatja az adott fiút/férfit,csak elküldi,én ezt nem vitatom.De azt nem tudhatja az illető,h miért volt az.lehet,h tényleg nem jössz be neki,lehet,h szerelmes már/még vkibe,vagy leszbi,vagy ezer más okból.De ez nem azt jelenti,h akkor minden lány elküld minden pasit,mert akkor egyáltalán nem lennének párok.És az,h én írtam,h nem próbálkozott az ilyen az olyan lánnyal,aki rosszabb ruhába jár blabla,az nem egyenlő azzal,h aki rosszabb ruhába jár az csúnyább is.

Másrészt Lelkek Erdésze,te figyelj már

1.egyik kérdésed volt,h a nőknek nincs lekük

2.a kövérek nem teljes emberek,akkor mi?

3ha te ezt gondolod a kövérekről és a nőkről,akkor nem is akarom tudni,h mit gondolsz a testi fogyatékosokról...

Sztem te vagy az akinek legkevésbé kellene ilyen témában véleményt alkotni,elég fura szemmel látod a dolgokat....

2011. dec. 19. 07:42
 45/85 A kérdező kommentje:

02:41es

Én is debreceni vagyok,és eléggé zavar ha rám szállnak a négerek,nem azért mert rasszista vagyok,csak úgy egyszerűen nem szeretem :D

igaz amit mondassz,h a lányoknak könnyebb,vmennyire,de ha belegondolsz a fiúknak van lehetősége hódítani,ha nehezen is,a lányokra viszont furcsán néznek ha fel akar szedni vkit,mert akkor egyből ribi...

2011. dec. 19. 07:44
 46/85 anonim ***** válasza:
Mert tényleg minden nő csak a külsőre megy. Nemcsak a ribik, a normálisak is. Te is. Nem egy ember tulajdonságai alapján mondom, hanem az összes nő alapján, akit ismerek.
2011. dec. 19. 08:44
 47/85 A kérdező kommentje:

Igen a "külsőre megy".Te is.Másképp mi alapján választod ki,h ki az a lány akivel megismerkednél,vagy aki vonz?Talán azt mondod,h "ááá igen,látom,h ennek a lánynak milyen szép a belseje",vagy micsoda?

Annyira hülyeség ez az egész,h 1 vki mondta itt gyik-en,és mindenki ezt mondja,nyilván a külső az eslő amit látsz,amíg nem ismered,nem tudsz más alapján dönteni,És ez nem csak a lányokra igaz,hanem a pasikra is.

2011. dec. 19. 09:12
 48/85 anonim ***** válasza:

Én pl. eleve nem megyek oda egy nagyon szép lányhoz, mert tudom, h nála semmi esélyem. Persze mindig kiderül, h a csúnyáknál ugyanúgy nincs esélyem, mert nekik is legalább átlagos külsejű pasi kell.

Amúgy ha netán odajönne valaha hozzám egy lány, nem küldeném el a külseje miatt, adnék neki egy esélyt, h a személyiségével megfogjon. Ti viszont az első pillanatban, külső alapján eldöntitek, h kell-e az a srác v nem, és ezen az se változtat, ha megismeritek. Szal ne sírjatok, h nincs normális pasi, mert nem olyan kell nektek!

2011. dec. 19. 09:28
 49/85 anonim ***** válasza:
Hódítsa meg a lányokat a Német Hadsereg. Én már magasról leszarom mit akarnak. Önzőnek lenni sokkal kifizetődőbb.
2011. dec. 19. 09:34
 50/85 anonim ***** válasza:

1.egyik kérdésed volt,h a nőknek nincs lekük

2.a kövérek nem teljes emberek,akkor mi?

3ha te ezt gondolod a kövérekről és a nőkről,akkor nem is akarom tudni,h mit gondolsz a testi fogyatékosokról...

Sztem te vagy az akinek legkevésbé kellene ilyen témában véleményt alkotni,elég fura szemmel látod a dolgokat....

1. Úgy értesültem (könyvből, de az életből főként), hogy a nőknek tényleg nincs lelkük. Ez tény, aminek az ellenkezőjére még nem találtam példát. Megbukna egész hipotézisem, ha létezne egy db olyan nő akire ez nem igaz.

2. A kövérek akaratilag gyenge emberek, amennyiben tehetnének kövérségükről de étkezési szenvedély tartja őket rabságban. Mert az ember jellemzője az hogy öntudatos és képes irányítani cselekvéseit.

3. Valóban fura szemmel nézem a dolgokat, de ez csak azt jelenti hogy a többiek gondolkodásától fényévekkel előrébb tartok. Az emberek zöme, beleértve téged is, még mindig a vallásosságban fuldokol, még akkor is ha már nem hisz Istenben.

2011. dec. 19. 10:02
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!