Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyenek a pasik?
Nem tudom megérteni,h miért van az,h egy csomó pasi itt szidj a nőket,h milyen szemetek,h csak a külsőre mennek,ribik,nincs lelkük,meg hasonlók?
Miért kell általánosítani?Miért kell 1 ember tuljadonságait kiragadva másokról is ilyeneket mondani?
Nem bírom felfogni,h azok a psik akik semmit nem tesznek a lányokért,vagy csak a plázaribikre buknak azok mit várnak?

ma 18:57-es vagyok!
Képzeljétek, nekem sincs barátnőm. És nem azt írtam, hogy csak a külsőre megyek... De igenis a külsőt látjuk meg először, így az alapján döntünk. Nem értem miért nem ismeritek el... Most jobb itt vitatkozni a kérdezővel egy olyan dologgal kapcsolatban, amiben nincs igazatok?

Ha elöl összesen másfél foga van akkor teszek a személyiségére, ez az igazság. Sőt randiztam bomba testű harmincassal is de a szájszaga elüldözött. Szóval először ezek, aztán jöhet a lélek és egyebek.
34 ffi

Magyarul akkor velük is simán elmennétek randizni?
Elvégre ti csak a belsőt nézitek és az lehet, hogy tökéletes nekik. Hmmm?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!