Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyenek a pasik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyenek a pasik?

Figyelt kérdés

Nem tudom megérteni,h miért van az,h egy csomó pasi itt szidj a nőket,h milyen szemetek,h csak a külsőre mennek,ribik,nincs lelkük,meg hasonlók?

Miért kell általánosítani?Miért kell 1 ember tuljadonságait kiragadva másokról is ilyeneket mondani?

Nem bírom felfogni,h azok a psik akik semmit nem tesznek a lányokért,vagy csak a plázaribikre buknak azok mit várnak?

2011. dec. 18. 22:46
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/85 anonim ***** válasza:

ma 18:57-es vagyok!

Képzeljétek, nekem sincs barátnőm. És nem azt írtam, hogy csak a külsőre megyek... De igenis a külsőt látjuk meg először, így az alapján döntünk. Nem értem miért nem ismeritek el... Most jobb itt vitatkozni a kérdezővel egy olyan dologgal kapcsolatban, amiben nincs igazatok?

2011. dec. 19. 21:45
 72/85 anonim ***** válasza:
akkor nem lenne igazunk, ha mindenki ilyen lenne, mint te,utolsó.de mi nem azt mondjuk, hogy nincs ilyen, csak azt, hogy nem mindenki.ez a vita alapja.hogy szerinte mindenki, szerintem/szerintünk meg nem mindenki.
2011. dec. 19. 21:51
 73/85 anonim ***** válasza:
Miért, akkor te mi alapján döntesz? Az elved alapján az összes lánynak adnál esélyt a világon és miután megismerted a belsőjét, akkor döntenéd el, hogy hosszútávú lesz-e vagy sem.
2011. dec. 19. 21:53
 74/85 anonim ***** válasza:
nem,nem az elveim alapján, hanem a személyisége alapján.
2011. dec. 19. 23:18
 75/85 anonim ***** válasza:
és eleve először az ember randizik, nem egyből jár valakivel, az alatt meg lehet ismerni.
2011. dec. 19. 23:19
 76/85 anonim ***** válasza:
De akkor ezek szerint te bármelyik lánnyal elmennél randizni... nem?
2011. dec. 19. 23:23
 77/85 anonim ***** válasza:

Ha elöl összesen másfél foga van akkor teszek a személyiségére, ez az igazság. Sőt randiztam bomba testű harmincassal is de a szájszaga elüldözött. Szóval először ezek, aztán jöhet a lélek és egyebek.

34 ffi

2011. dec. 20. 09:24
 78/85 anonim ***** válasza:
jó,a higiénia az első,persze, ez alapvető.és miért ne mehetnék akármilyen lánnyal randira?mindenki megérdemli hogy boldog legyen.nem?
2011. dec. 20. 13:03
 79/85 anonim ***** válasza:
13:03 Teljesen egyetértek! Kár h nők közül nincs olyan, aki így gondolkodna.
2011. dec. 20. 13:09
 80/85 anonim ***** válasza:

Magyarul akkor velük is simán elmennétek randizni?

[link]

Elvégre ti csak a belsőt nézitek és az lehet, hogy tökéletes nekik. Hmmm?

2011. dec. 20. 13:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!