Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyenek a pasik?
Nem tudom megérteni,h miért van az,h egy csomó pasi itt szidj a nőket,h milyen szemetek,h csak a külsőre mennek,ribik,nincs lelkük,meg hasonlók?
Miért kell általánosítani?Miért kell 1 ember tuljadonságait kiragadva másokról is ilyeneket mondani?
Nem bírom felfogni,h azok a psik akik semmit nem tesznek a lányokért,vagy csak a plázaribikre buknak azok mit várnak?

"Nincs olyan pasi aki úgy szeretné és tisztelné a nőket mint én."
Ezért mondod, hogy nincs lelkük?
Persze, tagadásból ki lehet indulni, csak az ember ezt nem jelenti ki másoknak...

Nem tudom te mennyit láthatsz kívülről.
Mert nem úgy tűnik, hogy mostanában szerencséd lett volna. Talán mert nem ismered őket...

Lelkek Erdésze: azt a kva. életbe, hogy te mekkora egy csicska vagy. Férfiak szégyene! Gőzöd sincs a nőkről, meg arról, hogy mi kell nekik. (És nem, nem a focisták/úszók/keljfeljancsik).
Egyébként meg mindenki normálisnak tartja magát. Nem a saját véleményed mérvadó veled kapcsolatban, hanem a környezetedé!

23:35
hülyeség
1.Mit számít mások mit gondolnak?sz*rni rá
2.csak ezért megy bele a kapcsolatba mások miatt? hüyleség...
3.akkor velem miért nem akart a 20 lány közül senki semmit?Érdekes...
Tehát nem értem, te nagyon nem látod a férfiak helyzetét, itt kő keményen tenni kell a nőkért, miközben ők nem csinálnak semmit, én tisztelni akarom őket, de nem találok olyat akit tisztelhetnék, hiszen ha kedves voltam semmit nem értem el vele.Vettem virágot, csokit, semmi...Az a nagy helyzet, hogy a nők gyakorlatilag várják a sült galambot, és el is jön, ezzel szemben a férfiak küzdenek de többnyire kudarcot vallanak.

"vettem virágot, csokit, semmi.."
Ha nem jössz be neki, ha nem teszel jó benyomást, akkor valóban pénzkidobás. Azzal, hogy meg akarod venni, nem épp a tiszteletedet fejezed ki. Persze, jól esik, de nem ezen van a hangsúly.
és ha 20/20 nem akart tőled semmit, akkor én először benned keresném a hibát, nem Magyarország összes nőjében vagy a női társadalom egészében.

Hogy ne lenne ciki? Könyörgöm, azt hiszed, csak téged piszkálnak ezzel a haverjaid? A lányokat ugyanúgy kinézik, ha nincs barátjuk.
Igazából udvarolni nem nehéz, csak legyél vele kedves, udvarias, érdeklődő, kérdezz sokat róla, hagyd beszélni, de te is mesélj magadról. De talán ott kezdődik, hogy hol és kikkel ismerkedsz...

Így szoktam csinálni, hogy kikkel meg hol, ez a másik, alapból nem tudhatom ki lenne rám "vevő" honnan tudjam?
Lehet, hogy zsinórban 50 olyanhoz megyek oda aki foglalt vagy nem jövök be neki vagy leszbikus vagy nem akar ismerkedni stb.
És ez ott nem derül ki, ergo én és mindenki azt hiszi, hogy nem elég jó az adott nőnek, így elmegy a kedve, egyszerűbb lenne ha lehetne tudni melyik lány vevő az emberre.
Ilyenről meg nem hallottam, hogy a lányokat cikizik ez miatt, inkább pozitív ha szűz egy lány, ha egy fiú akkor őt cikizik, hogy milyen lúzer hogy senkit nem tudott felszedni, ha meg egy lány szűz az csak azért lehet mert nemet mondott sokaknak, mivel akkorák az igényei.Ezt így látom és mindig bizonyítékot találok rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!