Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ezt miért tartjátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ezt miért tartjátok felháborítónak?

Figyelt kérdés

Akárhol elmesélem, akkor közfelháborodást kelt a lányok körében.

A történet lényege, hogy én egy érzelmes ember voltam, és bármit megtettem volna a leendő barátnőimért (akik velem egyidősek, ez nálam alap volt). De ezek a lányok ezt nem értékelték, és inkább valami hozzájuk mérten 3-8 évvel idősebb, a férfi korához mérten nézve amúgy semmit el nem ért emberrel mentek bele párkapcsolatba.

A sokadik eset után pedig elszállt az agyam, azóta totál leszarom a lányok érzéseit, érzelem nélkül kihasználom az agyatlan tinisunákat, akik beesznek minden szar szöveget, és csak a koromtól hanyatt vágják magukat.

Ekkor mindig jön a felháborodás, hogy ez gyerekes viselkedés, és miért okozok fájdalmat a lányoknak ezzel. Visszakérdezek, hogy miért, nekem nem okoztak ezzel a fájdalmat? Válasz általában valami értelmetlen habogás.

Igazából sajnálom a helyzetet, mert a lelkem meghalt, az érzéseim elcsökevényesedtek, a szerelemben már nem hiszek. Ez van, alkalmazkodni kell a környezethez.

2011. dec. 6. 17:37
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
bocsánat tegnapelőtt 17:44-nek akartam:D
2011. dec. 8. 22:12
 52/57 anonim ***** válasza:
0%

tegnapelőtt 21:42

teljesen egyetértek...akárhányszor feljövök ide unalmamban legalább 2-3 kérdésbe akadok bele ahol épp valami nyomorék azon kesereg h nem talál nőt, hülye nők csak a kigyúrt meg a pénzes pasi kell nekik, ezért labdába se rúghat... nekem sincs barátom és nagyon szeretnék már...de nehezen találok. most akkor énis jöjjek ide nyávogni h rohadt férfiaknak csak a cicababák kellenek? meg csak dugni akarnak? ők lennének a legjobban felháborodva hogy hülye nők mit általánosítanak...tényleg nem ártana elgondolkodni néha azon hogy miért nem talál normális nőt, ahelyett hogy elkezdi beskatulyázni az összeset...ez is csak azokra a srácokra jellemző, akik nem népszerűek a lányok körében és ezért "haragszanak" rájuk...normális srác nem fog így hozzáállni..

2011. dec. 8. 22:29
 53/57 anonim ***** válasza:
36%

jófiú te meg egy fogyatékos vagy már megbocsáss:D mikor szülted ezt az összeesküvés elméletet? légy szíves...könyörgöm...hadd válasszák már a lányok azt a pasit aki megtetszik nekik...te tényleg úgy képzeled el a világot hogy vannak a jófiúk meg a rosszfiúk? átmenet nincs?

szerinted női szemszögből...látsz két pasit...az egyik ott gubbaszt(most tök mindegy a helyszín) nem szól egy szót se, csak van...vagy mittomén mitől lesz neked egy jófiú jófiú... (nem jár bulizni,kocsmázni,társaságba? akkor ne is csodálkozzon...moziba akar ismerkedni vagy utcán? nem sok esélye van...) és látod a másik srácot aki jól elvan a haverjaival, nagyobb a hangja, jók a poénjai, látszik hogy jófej, középpontban van, baromkodik, szóval olyan "menőgyerek"...szerinted kire fog felfigyelni a lány? még ha külsőre nem is néz ki annyival jobban a másiknál...az utóbbit fogja jobban bírni... mert több magabiztosságot sugall, azt az érzetet kelti szerintem hogy jobban meg tud védeni egy ilyen srác.. a legtöbb lány vonzóik az ilyen srácokhoz...mert vonzóbb is szerintem, mintha olyannak tűnik aki kettőt nem mer szólni...most ez miért rossz? egy pasiban igen is ez a vonzóbb.

de én személy szerint, ha rondának találom a srácot, akkor nem fogok rámászni csak mert menőpasi...ha a visszahúzódóbbat helyesebbnek találom akkor megpróbálok valahogy a közelébe férkőzni...lehet attól még ugyanolyan jófej, humoros, jó beszélgetőpartner. az meg hogy én kit fogok külsőleg vonzóbbnak találni, az nem attól függ hogy jófiú vagy rosszfiú...mindkettő ugyanúgy lehet jófej, ronda, helyes, hűséges, paraszt...

meg azért...a jófiút szerintem gyakran összekeverik a nyomorékkal...egy jófiúval sztem nincs baj, ugyanúgy bejöhet a lányoknak...viszont a nyomorékok is sokszor "jófiúnak" titulálják magukat és arra fogják hogy nincs csajuk. na ez nem mindegy. meg vannak pasik akik azt hiszik mekkora arcok, de közbe tiszta retardált..és akkor ugyanúgy nem fog kelleni a lányoknak...max a csicska raj p*csáknak, de hát az meg nem mindegy? most azt miért sajnáljátok tőlük? nektek sem kéne.

most ha neked az a jófiú aki papucs a lányokkal, bókol nekik ezerrel, lesi minden szavukat..ez egy idő után zavaró. jó ha egy pasi független is. vagy az a jófiú aki nem cigizik, nem iszik, nem jár bulizni, mert jaj ez olyan romlott dolog? ne csodálkozzon...ha nem tudja felfogni hogy lehet normális kereteken belül is szórakozni. nem kötelező lerészegedni, se dohányozni...de jól érezni magad lehet meg táncolni...ugyanúgy tetszeni fogsz a lányoknak, ha látják rajtad hogy nyitott vagy meg lehet veled beszélgetni...

szóval szerintem nem mindegy hogy jófiúról beszélünk vagy nyomorék jófiúról...

a volt barátom amolyan rosszfiú volt tipikusan...nagyon szerelmes voltam, nem azért voltam vele mert jajj de jó hogy kihasznál...mint a kis elméletedben...3 évig voltunk együtt.

ezzel ellentétben most nagyonnagyon tetszik egy srác, akit még ugyan nem ismerek, de nagyon szeretném...viszont nem az a tipikus nagydumás menőgyerek. csendesebb, visszafogottabb, nem nagyon csajozik. mégis odáig vagyok érte.

zavaros, úgyse olvassa el senki, de legalább kiadtam magamból:D

2011. dec. 8. 23:15
 54/57 anonim ***** válasza:
45%

17:51 (#6)

Hiába irkálsz összevissza, attól még a tény nem változik.

Olvasni nem tudsz? Az erősebb nem képviselőinek nem csak a koponyatérfogatuk nagyobb, hanem az agyuk is!

Tény, hogy a férfiak okosabbak a nőknél, minden ezt bizonyítja! A civilizációt is a férfiak teremtették. Akkor hol is van azaz ellensúlyozás a női aggyal kapcsolatban? Sehol. ;)

2011. dec. 10. 20:43
 55/57 anonim ***** válasza:

Hihetetlen milyen szánalmas szintig képesek egyesek süllyedni..

Na mindegy :) Alapból én sem csípem a női nemet, annak ellenére, hogy nő vagyok, de amit az utolsó ír, az nevetséges.

Megnézném én hány ember ütne téged IQ-ban, már csak itt a kérdésen belül is :) Nem csak férfiak lennének közöttük :) Nagy kár, hogy nincs lehetőség ennek a megmérésére, régen röhögtem már egy jót :)

2011. dec. 10. 22:42
 56/57 anonim ***** válasza:
45%

22:42

"Hihetetlen milyen szánalmas szintig képesek egyesek süllyedni.."

Veled az élen, igaz-e?! :D

Az igazság nagyon fáj neked, de fölösleges itt sírnod miatta, mert attól még nem fog megváltozni. :) Ezzel, hogy csak ezt tudtad kinyögni magadból, ezzel elérted a szánalmasság tetőfokát. Legalább azt elmondhatod, hogy a te IQ szinted alá már nemigen süllyedhet ember, mert az a legalja. :)

2011. dec. 11. 00:54
 57/57 anonim ***** válasza:

Azért felháborító, mert akiket te kihasználsz, azok nem azok voltak, akik téged kihasználtak, és lehet, ugyanolyan fájdalmat okozol ártatlan, kedves lányoknak, mint amiket te kaptál. A nők az nem egy homogén halmaz, ahol mindenki ugyanolyan, és mindenki felelősséggel bír a másik tag hibái miatt...

Ettől ugyanolyan tahó leszel, mint ők, lesüllyedtél a szintjükre. Nem vagy különb... Féreg szint.

2017. máj. 16. 14:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!