Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ezt miért tartjátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ezt miért tartjátok felháborítónak?

Figyelt kérdés

Akárhol elmesélem, akkor közfelháborodást kelt a lányok körében.

A történet lényege, hogy én egy érzelmes ember voltam, és bármit megtettem volna a leendő barátnőimért (akik velem egyidősek, ez nálam alap volt). De ezek a lányok ezt nem értékelték, és inkább valami hozzájuk mérten 3-8 évvel idősebb, a férfi korához mérten nézve amúgy semmit el nem ért emberrel mentek bele párkapcsolatba.

A sokadik eset után pedig elszállt az agyam, azóta totál leszarom a lányok érzéseit, érzelem nélkül kihasználom az agyatlan tinisunákat, akik beesznek minden szar szöveget, és csak a koromtól hanyatt vágják magukat.

Ekkor mindig jön a felháborodás, hogy ez gyerekes viselkedés, és miért okozok fájdalmat a lányoknak ezzel. Visszakérdezek, hogy miért, nekem nem okoztak ezzel a fájdalmat? Válasz általában valami értelmetlen habogás.

Igazából sajnálom a helyzetet, mert a lelkem meghalt, az érzéseim elcsökevényesedtek, a szerelemben már nem hiszek. Ez van, alkalmazkodni kell a környezethez.

2011. dec. 6. 17:37
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
Hopsz 17:51 15 éves lánynak szólt.
2011. dec. 6. 17:59
 12/57 A kérdező kommentje:

Ja, azt nem írtam, de ne azt tekintsétek alapértelmezettnek, hogy ők egy gyönyörű, aranysárga búzamező közepén ugrándoznak a naplemente által narancssárgára festett égbolt alatt a mindent átölelő nagy szerelem közepette.

Lóf@szt. Nagy részüket csalja össze-vissza az "érett" barátjuk, akiktől (most nem akarok egy másik témájú vitát nyitni) semmilyen egyéb örömöt nem kapnak, hiszen nagyrészüknek még érettségije sincs, és valami tök alap melót végeznek különösebb értelem, vagy szaktudás nélkül (pl. targoncakezelő), emellett rengeteg pénzük sincs, és semmi. Tényleg semmivel sem tudnak többet nyújtani nekik ezek az emberek, csak azt, hogy férfiasabbnak néznek ki. De ennyi. Ugyanezt meg tudtam volna én is adni nekik, úgy, hogy közben tisztelem őket, és nem veszem semmibe őket. De nekik ez kellett.

2011. dec. 6. 18:01
 13/57 anonim ***** válasza:
63%

Szamóca:

Mi bajod van azzal, hogy "miatta szív a mostani barátom"

Igenis miatta szív, mert a srác elérte azt, hogy úgy érezzem, senkiben nem lehet megbízni. Úgy csalt meg, hogy semmit nem vettem észre ebből. Ha neki sikerült, akkor miért ne sikerülhetne másnak is? És persze ez, hogy én ezt így gondolom (bár már lassan kezd eltűnni ez a "berögződés") elég rosszul esik a barátomnak. És, ahogy valamelyikőtök írta, az érzelmeket nem tudjuk befolyásolni, tehát, ha én úgy érzem, hogy nem lehet bízni senkiben, akkor nem tőlem függ, hogy ez megváltozik-e.

2011. dec. 6. 18:01
 14/57 anonim ***** válasza:
48%
"érett" barátjuk, ezen jót röhögtem. Mert te érettebb vagy?
2011. dec. 6. 18:03
 15/57 anonim ***** válasza:
100%

Így semmi jogod haragudni rájuk, hisz te is olyan lettél mint ők. Semmivel sem vagy jobb náluk. Persze megértelek valamilyen szinten. Az ember könnyebben feldolgozza a sérelmeit, ha másokat ugyanúgy megsért, ugyanolyan jellegű fájdalmat okoz. Legalábbis az egónak így könnyebb, de mégsem ez a helyes út.

Engem is rengeteg csalódás ért lányok terén. Kedves voltam, verset írtam nekik, megértettem őket, mindig ott voltam, ha baj volt. Cserébe kinevettek, megaláztak, otthagytak valami gyökérért aki később eldobta őket, megcsaltak, hülyítettek stb. Most ennyi erővel, akkor énis jöjjek össze lánykákkal, és csináljam meg velük ezeket? Miért?

Észre kell venni a hibákat. Az emberek nagy része ilyen meg olyan okokból lelkileg beteg, nem az a megoldás, hogy a szintjükre süllyedsz. Mindig vannak jelek, amik mutatják, hogy az illető lány nem úgy áll a dologhoz, mint mi, csak ilyenkor általában vak az ember, hogy lássa. Meg kell tanulni észrevenni az ilyen jeleket, és könnyen kiszűri az ember az olyanokat, akik nem méltók a szeretetére, figyelmére.

Én továbbra is érzelmes vagyok, bár a lelkemen még ott sötétlenek a lábnyomaik és köpésfoltjaik, át tudom érezni ezt az egész bekattanást, kiégett érzést. Hidd el, hogy nem ez a megoldás, szerintem jobb vagy te ennél.

Mindenesetre ez a te utad, járd úgy, ahogy jónak érzed.

2011. dec. 6. 18:03
 16/57 A kérdező kommentje:

"A kérdező egy szóval sem említette, hogy megjátsza az érzelmest. Ő ad egy rosszfiút, a lányok ezt szépen bekajálják, és ki is lesznek, használva úgy, ahogy kell. Kicsit vicces, mert mi férfiak, az ilyen társainkat egyből kiszúrjuk egy társaságban, és azt is tudjuk, hogy mire megy ki a játék, ti viszont agyatlanul bedőltök nekik."

Pontosan. Ez a lényeg. Összeismerkedtem egy sráccal, aki ilyen. Nem tudom, hogy nála ez az alap viselkedés, vagy ő is felvette a stílust, (szerintem alap nála) de én láttam, hogy nagyon sikeres ezzel. És habár nekem nem ez a stílusom, viszont vagyok annyival értelmesebb és jobb színész, hogy hitelesen le tudom másolni, és elő tudom adni azt, amit ő zsigerből csinál. Igaz rengeteget figyeltem, és tanultam, rendesen koncentráltam rá, amikor egy lányt fűzött, mindenét, amit mond, ahogy mozog, amit csinál, és tényleg működik a dolog.

2011. dec. 6. 18:05
 17/57 szamóca.. ***** válasza:

na hát ez a bajom, hogy igenis miatta szív. ne szívjon miatta. én sem akarok szívni egy hülye k.rva viselkedése miatt. csak és kizárólag akkor van joga rám bárkinek bármi rosszat mondani ha arra én adtam okot, ha megtettem a rosszat. ez az ártatlanság vélelme, és ez nem olyan "érzelem". ez gondolkodástól függ, a szerelem és a szexuális vonzalom nem. azok irracionálisak, nem befolyásolhatóak vagy megváltoztathatóak. ezen felül érezheted te úgy hoyg nem bízol meg a párodban az előzőek miatt, de ne szívjon miatta. ne vegye észre.

egyébként én ezt kordában tudtam tartani, és más pasi hibáját soha nem kentem rá aktuális emberre, úgy hogy nem hiszem hogy ne lehetne irányítani. ha te mégse tudod, arról ő ne tudjon.

18/57 anonim ***** válasza:
100%

Még szerencse, hogy tanultam az első barátommal elkövetett hibámból és nem jövök össze valakivel, csak azért, mert kéri.

Ez a másik, sokan nyavaj/lyogtok fiúk azon, hogy "jaj, még egy esélyt sem adnak a lányok". Én ott követtek el a hibát, hogy adtam egy esélyt annak, aki nem volt úgy elsőre igazán az esetem. Ki is használta rendesen.

19/57 A kérdező kommentje:

"érett" barátjuk, ezen jót röhögtem. Mert te érettebb vagy?"

Elhiszed, hogy már nem érdekelnek ezek a dolgok?

2011. dec. 6. 18:06
 20/57 anonim ***** válasza:
71%

Jó szamóca, igazad van.

De: ha azt vesszük, kellett ez a kicsi "bizalomvesztettség", mert megmutatta, hogy mi ennek az ellentettje és tulajdonképpen jogosan érdemelte ki a bizalmamat és nem úgy, hogy "áh, még nem ismerlek, és ezért megbízom benned" stb...

Így legalább van miért megbízzak benne, mert "bizonyított".

2011. dec. 6. 18:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!