Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ezt miért tartjátok felháborítónak?
Akárhol elmesélem, akkor közfelháborodást kelt a lányok körében.
A történet lényege, hogy én egy érzelmes ember voltam, és bármit megtettem volna a leendő barátnőimért (akik velem egyidősek, ez nálam alap volt). De ezek a lányok ezt nem értékelték, és inkább valami hozzájuk mérten 3-8 évvel idősebb, a férfi korához mérten nézve amúgy semmit el nem ért emberrel mentek bele párkapcsolatba.
A sokadik eset után pedig elszállt az agyam, azóta totál leszarom a lányok érzéseit, érzelem nélkül kihasználom az agyatlan tinisunákat, akik beesznek minden szar szöveget, és csak a koromtól hanyatt vágják magukat.
Ekkor mindig jön a felháborodás, hogy ez gyerekes viselkedés, és miért okozok fájdalmat a lányoknak ezzel. Visszakérdezek, hogy miért, nekem nem okoztak ezzel a fájdalmat? Válasz általában valami értelmetlen habogás.
Igazából sajnálom a helyzetet, mert a lelkem meghalt, az érzéseim elcsökevényesedtek, a szerelemben már nem hiszek. Ez van, alkalmazkodni kell a környezethez.
Először is. Szerinted a férfiak nem csinálják tök ugyanazt, mint a lányok? Dehogyisnem. Kapunk mi is hideget meleget tőletek. Mégis ti nyafogtog folyton ilyesmiken gyakorikerdeseken, Hogy nem kelletek a nőknek, csak a bicepsz, meg a pénz stbstb...
Itt igazából a hozzáállásoddal van baj. Miért kell mindenkin átgázolni? Lehet, hogy valaknek attól függetlenül vagy szimpatikus, hogy "rosszfiús" vagy. És az a baj, hogy mindenki mellett azokat is kihasználjátok, megalázzátok, aki tényleg azért van ott mellettetek, hogy boldoggá tegyen. Kihasználjátok azt, hogy az illető naiv, és reménykedik abban, hogy na te végre normális vagy. Ez akkor lenne korrekt, ha eleinte kerek perec bejelentenétek, hogy "Csak szex, semmi érzelem." De ezt nem teszitek, mert rögtön kevesebben akadnának a horgotokra, akárhogyis mondod, hogy "ezt sugározza", mi ebből nem fogunk érteni. Mondani kell és akkor felfogjuk.
Ha meg csak dugni akarsz, akkor keress ringyókat, de ne úgy indíts, hogy akkor most ezt egy kapcsolat. Mert a dolog itt válik a nővel/lánnyal szemben tisztességtelenné, hazugsággá.
Mivel érdemi választ nem kaptunk kedves kérdező, ezért válaszolok neked én, a sorstárs.
A született rosszfiúknak úgy tűnik alanyi joga átvágni a hölgyeket, a lányok ezt elfogadják, mert ott a kihívás, hogy hátha meg tudják őket szelídíteni, ha ez maradéktalanul sikerül, akkor a rosszfiú unalmas lesz, ezért eldobják őt. Ez egy izgalmas játék, melyet sok lány szeret játszani, ha esetleg a fiú nyerne és rendíthetetlennek bizonyulna, arra az esetre találták fel a jófiút. Az ő vállán a lány kisírhatja magát, és visszanyerheti a férfi nembe vetett bizodalmát, ez a jófiú elsődleges létértelme. Ha a jófiúnak sikerült, újra harcrakésszé varázsolnia kedvességével a lányt, akkor az visszatér a játéktérre és újrakezdi a játékot a rosszfiúkkal. A jófiú további feladata továbbá az, hogyha a lány maradandó sérülést szerez a játék során, például teherbe esik, akkor ott legyen eltartsa a lányt, és felnevelje a rosszfiú gyermekeit. Ritka esetben, ha a lány megunja a játékot, akkor esetleg lecseréli a rosszfiút a jóra.
Gondolom kedves kérdező, most már érted, hogy miért nem fair, amit csinálsz. Egyrészt csalsz, mert nem a saját szerepedet játszod, hanem az isteni rosszfiúét (hogy mered te kis disznó! irónia), továbbá csalsz, mert így esélye sincsen a lánynak nyerni. TÖNKRETESZED A JÁTÉKOT!!!
Miért nem azt a szerepet játszod, amit az élet kirótt rád (a lúzerét)?
Ez úton szeretném kifejezni legmesszemenőbb tiszteletemet minden olyan lánynak, akik nem engednek az evolúció nyomásának, és nem vesznek részt ebben a kegyetlen játékban, és elsőre minket jófiúkat választanak. Köszönöm nektek, hogy vagytok még páran, és tartjátok bennünk a lelket!
Egy jófiú
Lehetsz te utolsó akármilyen jófiú, a fenének sem fogsz kelleni ilyen gondolkodásmóddal. Ezt a dumát is csak azért találták ki a srácok, hogy ne magukban keressék a hibát, amiért valami nem jön össze, hanem másban.
Kicsit magukba nézhetnének itt néhányan. Minden problémát másképpen forgattok ki:
- A nők csak a jóképű férfiakkal vannak, akik kigyúrtak (ti nyilván minden zsíroshajú, fogatlan, féltonnás, vagy anorexiás nőnek udvaroltok).
- Egy köcsög vagy,ha elvárod,hogy a párod diplomás legyen (nem tudom ez például hogy fér össze a bunkó, senkiházi rosszfiúval)
- Mindenkinek csak akkor kellesz, ha van pénzed (ez is röhej,ilyen alapon a jelenlegi gazdasági helyzetben párok sem lennének)
Szóval jó lenne végre, ha inkább magatokban keresnétek a problémát, nem másokban, akkor talán végre lenne barátnőtök.
"A született rosszfiúknak úgy tűnik alanyi joga átvágni a hölgyeket, a lányok ezt elfogadják, mert ott a kihívás, hogy hátha meg tudják őket szelídíteni, ha ez maradéktalanul sikerül, akkor a rosszfiú unalmas lesz, ezért eldobják őt. Ez egy izgalmas játék, melyet sok lány szeret játszani, ha esetleg a fiú nyerne és rendíthetetlennek bizonyulna, arra az esetre találták fel a jófiút. Az ő vállán a lány kisírhatja magát, és visszanyerheti a férfi nembe vetett bizodalmát, ez a jófiú elsődleges létértelme. Ha a jófiúnak sikerült, újra harcrakésszé varázsolnia kedvességével a lányt, akkor az visszatér a játéktérre és újrakezdi a játékot a rosszfiúkkal. A jófiú további feladata továbbá az, hogyha a lány maradandó sérülést szerez a játék során, például teherbe esik, akkor ott legyen eltartsa a lányt, és felnevelje a rosszfiú gyermekeit. Ritka esetben, ha a lány megunja a játékot, akkor esetleg lecseréli a rosszfiút a jóra.
Gondolom kedves kérdező, most már érted, hogy miért nem fair, amit csinálsz. Egyrészt csalsz, mert nem a saját szerepedet játszod, hanem az isteni rosszfiúét (hogy mered te kis disznó! irónia), továbbá csalsz, mert így esélye sincsen a lánynak nyerni. TÖNKRETESZED A JÁTÉKOT!!!
Miért nem azt a szerepet játszod, amit az élet kirótt rád (a lúzerét)?"
Tökéletesen egyetértek veled, jól leírtad. Bár az utolsó mondatod kicsit sértő volt, mert nem ismersz. Nekem az a szerencsém, hogy (most minden nagyképűségtől mentesen mondom)megtehetem, hogy a rosszfiú szerepét játsszam. Mert igazából külsőre mindig is nagyon rosszfiúsan néztem ki, kopasz vagyok, bőrkabát, néha borosta, Jason Statham-es arcforma, stb. Cask ugye az ehhez kapcsolódó személyiség nem volt meg, anélkül meg semmit sem ér a külső. Egyébként lúzer sosem voltam az élet más területén, csak ezen. Most már ezen is sikerült szerencsére változtatnom. Igaz, hogy folyamatosan szerepet kell játszanom, de egyelőre még jól megy, és bírom. Aztán, hogy meddig, azt nem tudom, majd megoldom, ha gondom lesz ebből.
"Kicsit magukba nézhetnének itt néhányan. Minden problémát másképpen forgattok ki:
- A nők csak a jóképű férfiakkal vannak, akik kigyúrtak (ti nyilván minden zsíroshajú, fogatlan, féltonnás, vagy anorexiás nőnek udvaroltok)."
A hajam nem zsíros, a fogaim épek, a fogsorom szép, az arcom sem ronda, kövér nem vagyok. Alacsony vagyok az igaz (170 cm) ezen segíteni nem tudok. Vékony is vagyok, ezért a vékony lányok jönnek be, DE sportolni sportolok, habár itt még van mit fejlődnöm ezt elismerem, de kokszolni nem fogok a kedvetekért.
"- Egy köcsög vagy,ha elvárod,hogy a párod diplomás legyen (nem tudom ez például hogy fér össze a bunkó, senkiházi rosszfiúval)"
Nekem lesz diplomám, és én is elvárom, hogy a párom ha nem is diplomás, de intelligens legyen, szóval ez tárgytalan.
"- Mindenkinek csak akkor kellesz, ha van pénzed (ez is röhej,ilyen alapon a jelenlegi gazdasági helyzetben párok sem lennének)"
Csak a jófiúkra igaz, a rosszfiú lehet olyan szegény is, mint a templom egere, továbbá az előző kommentemben is írtam, hogy nem minden lány játsza a játékot, ezért némi esélyünk azért nekünk is van.
"Szóval jó lenne végre, ha inkább magatokban keresnétek a problémát, nem másokban, akkor talán végre lenne barátnőtök."
Jöhet a többi érv!
Nem nekem kell érveket mondanom, hanem neked kellene gondolkoznod.
Velem nem cseszel ki, ha így gondolkozol, ez csak jó tanács, engem k*rvára nem érdekel ki fogadja meg, én megtalálom a normális gondolkodású férfiakat, és a barátaim is, ti vagytok azok, akik itt problémáztok és mindenféle elvont, idióta elméletet alkottok..
tegnapelőtt 17:51
nem a koponyatérfogat a döntő ilyen szempontból...:) tudsz róla hogy az elődeinknek mind nagyobb volt? mégsem voltak intelligensebbek...bár..ahogy itt egy.két hozzászólást olvasok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!