Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ezt miért tartjátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ezt miért tartjátok felháborítónak?

Figyelt kérdés

Akárhol elmesélem, akkor közfelháborodást kelt a lányok körében.

A történet lényege, hogy én egy érzelmes ember voltam, és bármit megtettem volna a leendő barátnőimért (akik velem egyidősek, ez nálam alap volt). De ezek a lányok ezt nem értékelték, és inkább valami hozzájuk mérten 3-8 évvel idősebb, a férfi korához mérten nézve amúgy semmit el nem ért emberrel mentek bele párkapcsolatba.

A sokadik eset után pedig elszállt az agyam, azóta totál leszarom a lányok érzéseit, érzelem nélkül kihasználom az agyatlan tinisunákat, akik beesznek minden szar szöveget, és csak a koromtól hanyatt vágják magukat.

Ekkor mindig jön a felháborodás, hogy ez gyerekes viselkedés, és miért okozok fájdalmat a lányoknak ezzel. Visszakérdezek, hogy miért, nekem nem okoztak ezzel a fájdalmat? Válasz általában valami értelmetlen habogás.

Igazából sajnálom a helyzetet, mert a lelkem meghalt, az érzéseim elcsökevényesedtek, a szerelemben már nem hiszek. Ez van, alkalmazkodni kell a környezethez.

2011. dec. 6. 17:37
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
Egyrészt azokat bünteted, akik nem ártottak neked, másrészt gyerekes dolog az egyszerű szakításért bosszút állni. Előfordul a viszonzatlan szerelem is, a kiábrándulás is. Az érzelmeiről nem tehet az ember, ilyenkor még mindig az a legtisztességesebb, ha nem hitegetnek.
2011. dec. 6. 18:52
 32/57 anonim ***** válasza:
Nem kell az összeset büntetni azért mert veled egypár kib*szott :)
2011. dec. 6. 19:08
 33/57 anonim ***** válasza:
27%
Nem értem, hogy miért sírtok, mert nem bűnteti őket. A nők pontosan azt kapják, amit ő a magatartásával alapból sugároz. Bunkó vagyok, csak szexre kellesz, és ki foglak használni. Aki mégis ráharap a csalira, az vállalja a következményeket. Csak azt kapják a lányok, amit megérdemelnek.
2011. dec. 6. 19:19
 34/57 anonim ***** válasza:
Remélem, hogy egyszer egy domináns hölgy tönkre teszi az életedet 19:19.
2011. dec. 6. 19:26
 35/57 anonim ***** válasza:

Köszi kedves előző, én pedig remélem, hogy boldogan fogsz élni.

Egyébként le lehet pontozni, de az a tényeken nem fog változtatni. Én normális srácnak tartom magamat, igyekszem mindenkivel kedvesnek és normálisnak lenni, a lányokkal udvarias vagyok, érdekel a véleményük, érdekelnek az érzéseik. És mi történik? Rám azt mondják, hogy olyan aranyos vagy, aztán fogják magukat és egy nagyképű idióta karjaiba vetik magukat, akiről lerí, hogy csak ki fogja használni őket. Utána persze jönnek a minden pasi bunkó, szemét, disznó, című szövegekkel, és akkor már jók vagyunk lelki szemeteszsáknak. Most sajnálnunk kellene benneteket, amiért azt kaptátok, amit a reklám ígért? Igazából, az a férfi, akinek egy kicsi esze is van, az fogja magát és úgy tesz, mint a kérdező, különben marad továbbra is szemetes. Én sajnos megrögzötten idealista vagyok, és egy ilyen húzásra képtelen, de nem fogok elítélni senkit, aki él azzal, hogy sok nőt szimplán a nemiszerve irányít, mert erről szól a helyzet. Ti is éppen olyan felszínesek, kicsinyesek, és sekélyesek vagytok, mint mi. A különbség csak annyi, hogy mi nyíltan vállaljuk a hibáinkat, ti viszont az érzelmek szent pátosza mögé bújtok.

2011. dec. 6. 20:25
 36/57 anonim ***** válasza:
De örülök, hogy a barátom a csaláódások ellenére, amit átélt, nem lett ilyen. Szánalmasak vagytok! :(
2011. dec. 6. 20:27
 37/57 anonim ***** válasza:

Valami konstruktívat is felhozhatnál drága, mert ez nem vélemény! Szánalmas vagyok? Lehet. De én eddig mondtam pár normális érvet, tőled pedig annyit kaptam válaszul, hogy legyek boldogtalan, és szánalmas vagyok. Hajrá halljuk a véleményed, védd meg a nőket! Bizonyítsd be, hogy hülye vagyok és nincs igazam!

Amúgy félreértés ne essék van pár normális, hölgy is, aki tényleg hisz abban, ami sokaknak csak üres rizsa, kár, hogy ők baromi hamar elkelnek.

2011. dec. 6. 20:33
 38/57 anonim ***** válasza:

"Amúgy félreértés ne essék van pár normális, hölgy is, aki tényleg hisz abban, ami sokaknak csak üres rizsa, kár, hogy ők baromi hamar elkelnek." ennyit akartam hallani.

amúgy sajnos nem kelnek el olyan gyorsan, mint "érdemelnék"

2011. dec. 6. 20:35
 39/57 anonim ***** válasza:
Azért nem kezdek el érveket felhozni, mert nagyon sok kérdés volt már itt, ugyanezzel kapcsolatban (mmint, amit te írtál) és tudod, már belefáradtam a bizonygatásba.
2011. dec. 6. 20:36
 40/57 anonim ***** válasza:
Ügyes kifogás. Én azért kíváncsi lennék azokra az érvekre, lehet linkelni is. Mert még mindig ott tartunk, hogy szánalmas vagyok, nem érdemlem meg a boldogságot, csak mert le mertem írni az igazságot. Szóval továbbra is kérem a cáfolatot, én szívesen meghallgatom, hogy szerinted miért nincsen igazam. Ha képes vagy egyáltalán értelmes érvet felhozni, mert eddig nem úgy tűnik. Kérlek, mutasd meg, hogy miért írok ostobaságot! (kérlelő boci szemek mellékelve, bocistul)
2011. dec. 6. 20:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!