Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ezt miért tartjátok felháborítónak?
Akárhol elmesélem, akkor közfelháborodást kelt a lányok körében.
A történet lényege, hogy én egy érzelmes ember voltam, és bármit megtettem volna a leendő barátnőimért (akik velem egyidősek, ez nálam alap volt). De ezek a lányok ezt nem értékelték, és inkább valami hozzájuk mérten 3-8 évvel idősebb, a férfi korához mérten nézve amúgy semmit el nem ért emberrel mentek bele párkapcsolatba.
A sokadik eset után pedig elszállt az agyam, azóta totál leszarom a lányok érzéseit, érzelem nélkül kihasználom az agyatlan tinisunákat, akik beesznek minden szar szöveget, és csak a koromtól hanyatt vágják magukat.
Ekkor mindig jön a felháborodás, hogy ez gyerekes viselkedés, és miért okozok fájdalmat a lányoknak ezzel. Visszakérdezek, hogy miért, nekem nem okoztak ezzel a fájdalmat? Válasz általában valami értelmetlen habogás.
Igazából sajnálom a helyzetet, mert a lelkem meghalt, az érzéseim elcsökevényesedtek, a szerelemben már nem hiszek. Ez van, alkalmazkodni kell a környezethez.
" ti viszont agyatlanul bedőltök nekik "
ez nem feltétlenül igaz. a legtöbb ilyen esetben a nő pontosan tudja hogy miről szól ez, és be akarja kajálni a rosszfiút. mert kell, mert izgalmas. és tudja hogy nem lesz több, mégis belemegy. a csavar azután jön, mert képes beleszeretni mindannak ellenére hogy tudja hogy nem szabad.
hát erre mondom mindig, hogy aki nem tudja kordában tartani az érzéseit ne vállaljon kockázatot.
most mondok valamit, de nem akarom lerombolni a bizalmat eszemben sincs... de gondolj bele: mit bizonyított? hogy eddig nem csalt meg, legalábbis nem tudsz róla.
a bizalom éppen nem bizonyítás kérdése. a bizalom az, amit első körben adunk az embereknek szerintem, ok nélkül. ha már azért küzdenie kell, akkor már én nem mondanám rá hogy bízom benne, hiszen az csak annyit jelent, hogy az eddig felállított statisztika alapján nem fog megcsalni.
Kérdező:
Sose legyél ilyen "lelkevesztett". Én is sokáig voltam, ilyen, ha 15 évesen szabad ilyet mondanom. És nem is nézett rám senki olyan, aki érdembeli lenne és nem átgázolni akar rajtam.
Aztán megelégeltem, hogy utálok mindenkit. És próbáltam úgy hozzáállni, hogy na, ez csak egy korszak volt az életemben, aminek vége.
És két hónapra rá beállított a srác, akivel azóta is, együtt vagyunk (már majdnem egy éve). És tudom, hülyén hangzik, de nagyon sokminden múlik a pozitív gondolkodáson.
Jó ez így NEKED? Most nézzük azt, hogy neked mi jó. Mi lenne jobb: átgázolni továbbra is mindenkin, vagy egy boldog kapcsolatban élni ÉRTELMES lányokkal, mert vann ilyen, hidd(higgyétek) el!
Ha ezt az utat követed, gondolj csak bele: Ott ülsz majd, 40 évesen. A barátaidnak már mind feleség-gyerek, boldog (vagy kevésbé boldog) család. És csak nézed, és ebből te mind kimaradsz.
Tudom, hogy éretlennek gondoltok, meg minden, de örülök, hogy még nem tették szóva igazán. Köszönöm. (Csak el ne kiabáljam. :D)
Szamóca: Ebben is igazad van.
De mégis valamilyen szinten én inkább nem adnék elsőre senkinek maximális bizalmat.
A megcsalásról, "annak nemtudásáról": Sok barátját ismerem, akik nem csak neki, hanem nekem is a barátaim, ha megcsalna, azt nagyvalószínüséggel tudnám. Mert akár hiszik, akár nem, mindennek marad nyoma! Mindennek! És hát, kicsi falu, sok a pletyka.
Engem nem háborít fel, szerintem egyszerűen röhejes és nevetséges. Ha akarod csináld, engem aztán k*rvára nem érdekel.
Felháborodást pedig azért kelt, mert nem ezek a lányok bántottak meg téged régebben, kvázi ártatlanokon állsz bosszút.
Hosszú távon elég rendesen kicseszel magaddal, mert egyetlen értelmes nőnek sem kell egy ilyen pasi.
ma 18:15
Ez mind szép és jó, csak sajnos én ezt így nem tehetem meg. Egy dolog miatt, mert fiú vagyok. Ezt írtad:
"És két hónapra rá beállított a srác..."
Egy lányhoz majdhogynem mindig van valaki, aki beállít. Viszont mivel én fiú vagyok, nekem kell beállítanom. Ezért nem hagyhatom azt, hogy "leszarom, majd lesz valami". Nekem mennem kell előre, ha nem teszem, akkor egyszerűen nincs semmi. Azt hagyjuk, hogy én hogy nézek ki, és hasonlók, de még a legjóképűbb ismerőseimre sem nyomulnak izomból a nők, inkább csak "jeleket küldenek". A lépést mindig a fiúnak kell megtennie. Ezért én nem kezelhetem ennyire egyszerűen a dolgot, alkalmazkodnom kell, hogy mi az optimális viselkedés, hogy nőhöz jussak. Az érzelmes dolog nem vált be, így marad a mostani. Egyelőre jobban megtérül.
"...egyetlen értelmes nőnek sem kell egy ilyen pasi."
Ohhhh.....láttam én már sok mindent. Azok is eléggé a jelenlegi irányba formáltak.
Velem tudod mi volt? Abban a két hónapban eszeveszettül kerestem valakit, aki értékes, aki értékel. És nem találtam. Pedig volt 3 srác, aki nagyon jó fej volt, és amikor kezdeményeztem egyiknek sem kellettem. De nem vettem magamra és abbahagytam a "keresgélést". És ott ütött be, ahol a legkevésbé számítottam rá.
Legtöbbször persze úgy van, hogy hát a fiúnak kell kezdeményezni. Mert ezt szoktuk meg.(Dehát egy kis áállkohollal ez megoldható:P)
Sok barátnőm van, akik úgy jöttek össze a párjukkal, hogy bizony nem a fiú kezdeményezett.
Én is láttam sok mindent, látom a barátnőim párjait, ismerem a saját ízlésemet.
Az ilyenekkel szóba sem állunk, de még a nálam fiatalabb testvérem sem.
Azokat szeretjük, akik képesek emelt fővel tudomásul venni, ha valami nem jött be, nem pedig ilyen gyerekes hisztit levágni és másokkal szórakozni.
És akkor még csodálkoznak egyesek, hogy a huszonéves nők miért idősebb párt keresnek. A kérdező az egyik példa a miértekre.
*mmint abban segít az áállkohol (:D), hogy bátor legyen az ember a kezdeményezésben.
Amúgy az is egy jó taktika, hogy kiszemelsz egy rendesnek látszó csajt, adod a rosszfiút, de közben vele kedves vagy. Ha egy lány azt érzi, hogy vele más vagy (főként, ha feltűnően más), akkor sokkal jobban megkedvel. Szeretjük, ha máshogy bánnak velünk, mint "az átlag emberekkel".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!