Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csalnak a férfiak?
"Te tudod mi az,hogy szerelem?" Kösz tudom mi az. :) Szerintem neked nincs fogalmad róla mi is az."
Mindenki hülye,csak te vagy helikopter..Világos.:D
ma 17:54
Melyik lábán hord az asszony,azt mond már meg!:))
"aki elhagyná a párját csak azért, mert valami nem esik neki jól az ágyban?"
Mert ugye te nem hagynád el a pasid, ha soha tudna kielégitene, félperces menet lenne a maximum és még az is szar. Ha azt mondod, hogy nem hagynád el akkor hazudsz. Szóval akkor miről beszélünk?
ma 18:03
Szóval innen ez a rengeteg belső frusztráció..
" Mert ugye te nem hagynád el a pasid, ha soha tudna kielégitene, félperces menet lenne a maximum és még az is szar. Ha azt mondod, hogy nem hagynád el akkor hazudsz. Szóval akkor miről beszélünk? "
ami engem illet, én 3 évig voltam együtt egy olyan pasival, aki csak 5 percig birta, néha egy kicsit tovább, de megoldottuk.. és nem emiatt dobtam ki, hanem azért mert nem törődött velem, meg mert már nem voltam belé szerelmes. ugyh erre varrjál gombot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!