Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak a lezb. ikusok jobban elfogadva, mint a homo férfiak?
Fiatal ujságiró vagyok, és feladatot kaptam, hogy kideritsem miért fogadjuk el a lez.bikusokat, a másik nemet meg lebuzázzuk?
Gondoljatok bele, xy elsétál egy csókolózó lány pár mellett (megmozdul valami a gatyában) és azt mondja: hölgyeim...
De mit tesz két férfival? Bántalmazni fogja.(fizikailag vagy pszihikailag). Mi az oka ennek?
Szilvi 27
negyeik: Nekem is feltűnt... Pl. "leZbikus"?
első
Az oka elsősorban az, hogy a legtöbb férfi gyenge és buta.
18F
"De szerintem nagyban függ attól is, hogy a leszbik nem csinálnak fölvonulást, degenerált példát mutatva, és egy betegséget magasztalva a fiatal korosztálynak"
Mert te jó kis példát mutatsz igaz!? A meleg felvonulás nem a meleg férfiak felvonulása...
muszáj volt kipontozni, mert nem akarta különben átereszteni.
szerinted miből élnek meg azok akiknek az a dolga, hogy a már megirt dolgokat javitsák XD
de te ezt nem tudhattad, semmi gond...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!