Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csalnak a férfiak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csalnak a férfiak?

Figyelt kérdés
2011. nov. 16. 14:19
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
68%
Amúgy szerintem pont azért, amiért a nők is. Ha valamit nem kapunk meg egyik helyen, megkapjuk a másikon. De az még nem jelenti azt, hogy nem szeretjük az illetőt, csak hiányzik valami, amit az nem tud megadni.
2011. nov. 16. 15:12
 12/39 A kérdező kommentje:
és ezt nem lehet megmondani előre??
2011. nov. 16. 15:13
 13/39 A kérdező kommentje:
h mi hianyzik? de most pl. én gondolok egyet, barna hajú pasit akarok, a pasim meg fekete.. akkor elmegyek egy barnához mert nem hajlandó befesteni a hajat? :DD
2011. nov. 16. 15:13
 14/39 anonim ***** válasza:

Nem válaszoltál a kérdésemre, hogy a nők miért csalnak.

Amúgy nem ilyen ostobaságokra gondoltam, mint a hajszín. Pl. a szexben, ha nincs meg valami amire nagyon vágyik a másik vagy egyáltalán nincs. Vagy egyszerűen a nő nem hallgatja meg, nem figyel rá eleget, nem támogatja, stb.

2011. nov. 16. 17:07
 15/39 A kérdező kommentje:
pl. anális szex? ha nekem az fáj, akkor is meg kellene, h engedjem, különben megcsal? ez szted igy mukodik? hat, én akkor csalnám meg a páromat ha nem törődne velem, vagy ha már kihűlne a kapcsolat, és ő is flörtölgetne más nőkkel..
2011. nov. 16. 17:13
 16/39 anonim ***** válasza:
Mindent lehet úgy csinálni, hogy ne fájjon. És ez a legnagyobb hülyepics@ság, hogy én ezt nem csinálom, mert fáj, meg undorító, meg mittomén. Ha bemeséled magadnak, hogy ez szar, ez fáj, akkor szar is lesz, meg fájni is fog. Nem tudom elgondolkoztál-e azon, hogy ő mennyi hisztidet, meg hülyeségedet elviseli? Nem volna kötelessége mégis eltűri és lehet egyszerűbb volna tarkón vágni és azt mondani, hogy fogd be a szád ne rinyálj, mert nekem ehhez nincs kedvem, meg FÁJ a fejem tőled. Hát ezért illene megtenni. Ha a nőknek vannak elvárásai, meg kívánságai akkor a férfiaknak is lehetnek. Nem hiszem, hogy volt olyan pasid, aki ha kértél tőle valami szivességet nemet mondott volna(ha mégis akkor nem szeretett). Remélem érted mire célzok.
2011. nov. 16. 17:22
 17/39 anonim ***** válasza:
De ha mégsem, akkor keresd ki az értelmező szótárból a "kölcsönös, önzetlen, feltétel nélküli" szavak jelentését. Mert ha ezek nincsenek meg egy kapcsolatban akkor annak nem sok értelme van. Szerintem.
2011. nov. 16. 17:24
 18/39 A kérdező kommentje:
szerencsére az én pasim nem kér ilyet.. meg semmi olyat nem kér, amit nem tudnék teljesiteni.. csak egy példa volt.. nem is tudná elviselni ha nekem vmi fájna :)
2011. nov. 16. 17:24
 19/39 A kérdező kommentje:
de sztem attól még nem kell feladni a saját személyiségedet.. ő is megmondja ha vmihez nincs kedve, én meg nem rohanok egy másik pasihoz, mert jajjjj, emennek ehhez nem volt kedve.. sőt, volt olyan, h nem akart szexelni, mert h még korai.. jaa, én voltam 21, ő meg 25.. és mégse hagytam el.. szal..
2011. nov. 16. 17:26
 20/39 A kérdező kommentje:
erről ennyit..
2011. nov. 16. 17:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!