Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csalnak a nők többször mint a férfiak?
Miért csalja meg a párját több nő, mint férfi?
Van ennek valami természettudományi háttere? esetleg fajfennmaradás vagy valami?
Nem pont, hogy a férfinak kellene többnyire ilyennek lennie mert spermából szinte mindig végtelen van, petesejtből viszont többnyire csak egy. Az is egyszer egy hónapban.
Ezt a statisztikát , hogy vetted? Megkérdeztél minden egyes nőt a Földön?
Na most, hogy mondjak ellenvéleményt is: a KÖRNYEZETEMBEN pedig pont hogy a férfiak azok akik megcsalták a feleségüket nem csak egy nővel, hanem prostival is.:)
Na akkor most hogy is van ez?
Szerintem tudod mit? Ne általánosítsunk. Lehet, hogy te ezt tapasztalatod, de még én sem jelentem ki egyértelműen, hogy a férfiak csalják meg többször. Szerintem 50-50%. Hogy egyenlő legyen.;)
Azért mert 1 férfi magába tud bolondítani 1 nőt(mézes mázas szavak, pénz, autó, luxus, vagy egyszerűen csak 1 személyiség)
De 1 férfi csak 1 nőt tud igazán szeretni, és ezáltal tiszteli annyira, hogy nem csalja meg.
ELLEN SZEMBEN 1 NŐVEL, AKI GONDOLKOZÁS NÉLKÜL MEGCSALJA A PÁRJÁT.
" Azért mert 1 férfi magába tud bolondítani 1 nőt(mézes mázas szavak, pénz, autó, luxus, vagy egyszerűen csak 1 személyiség)
De 1 férfi csak 1 nőt tud igazán szeretni, és ezáltal tiszteli annyira, hogy nem csalja meg.
ELLEN SZEMBEN 1 NŐVEL, AKI GONDOLKOZÁS NÉLKÜL MEGCSALJA A PÁRJÁT."
Ezt honnan vetted?
Miért írod úgy mintha minden férfi egyforma lenne??!!!
Nem minden nő egyforma, ők sem. De a férfiak sem olyanok, legalább is egy része, hogy hűséges. Tudod mit mondok? Nem egy férfi csalta már meg a terhes feleségét prostival.
Akkor erre mit lehet mondani?
Azt, hogy nem minden nő és férfi egyforma.
És ugyanolyan arányban csalják meg a másikat. Van aki még tudomást sem szerez róla, mert az illető meg jó hazudozó.
De akkor sem jelentem ki ilyen egyértelműen, hogy a "nők csalják meg a többször" vagy hogy a "férfi csalja meg többször". Ilyet csak az jelent ki aki nagyon haragszik a másik nemre valamiért.
nem mindegy, hogy melyik korosztályt vesszük.
14-25-ig szerintem bőven mondhatjuk, hogy mindkét korosztály csalja a párját. Főleg a nő!!!!!
De 25-30+ már átlagba a férfiak kiélik magukat....a nők talán még jobban.
De akkor is szerintem a nők többször csalják meg a párjukat.
Ez tuti nem igaz, engem csaltak már meg, én viszont nem tenném ezt a párommal. Szingli, bulizós időszakomban se vállaltam volna be egy éjszakás kalandot...
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!