Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csalnak a nők többször...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csalnak a nők többször mint a férfiak?

Figyelt kérdés

Miért csalja meg a párját több nő, mint férfi?

Van ennek valami természettudományi háttere? esetleg fajfennmaradás vagy valami?

Nem pont, hogy a férfinak kellene többnyire ilyennek lennie mert spermából szinte mindig végtelen van, petesejtből viszont többnyire csak egy. Az is egyszer egy hónapban.

2011. okt. 3. 20:24
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
83%
ezt a tényt honnan vetted?
2011. okt. 3. 20:28
 2/29 anonim ***** válasza:
49%
Mert ha látnak egy jóképűbb férfit, akkor a párjuk már le van szarva.
2011. okt. 3. 20:30
 3/29 anonim ***** válasza:
62%

Ezt a statisztikát , hogy vetted? Megkérdeztél minden egyes nőt a Földön?

Na most, hogy mondjak ellenvéleményt is: a KÖRNYEZETEMBEN pedig pont hogy a férfiak azok akik megcsalták a feleségüket nem csak egy nővel, hanem prostival is.:)

Na akkor most hogy is van ez?

Szerintem tudod mit? Ne általánosítsunk. Lehet, hogy te ezt tapasztalatod, de még én sem jelentem ki egyértelműen, hogy a férfiak csalják meg többször. Szerintem 50-50%. Hogy egyenlő legyen.;)

2011. okt. 3. 20:30
 4/29 anonim ***** válasza:
48%
Mert a nők még maguk se tudják megmondani hogy milyen férfi kell nekik (észből azt mondják hogy kedves, udvarias, stb. kell, a bökkenő viszont ott van hogy náluk 100%-ig a szív dönt, ami nagyon sokszor teljesen mást akar mint az eszük).
2011. okt. 3. 20:33
 5/29 anonim ***** válasza:
43%

Azért mert 1 férfi magába tud bolondítani 1 nőt(mézes mázas szavak, pénz, autó, luxus, vagy egyszerűen csak 1 személyiség)

De 1 férfi csak 1 nőt tud igazán szeretni, és ezáltal tiszteli annyira, hogy nem csalja meg.

ELLEN SZEMBEN 1 NŐVEL, AKI GONDOLKOZÁS NÉLKÜL MEGCSALJA A PÁRJÁT.

2011. okt. 3. 20:36
 6/29 anonim ***** válasza:
78%

" Azért mert 1 férfi magába tud bolondítani 1 nőt(mézes mázas szavak, pénz, autó, luxus, vagy egyszerűen csak 1 személyiség)

De 1 férfi csak 1 nőt tud igazán szeretni, és ezáltal tiszteli annyira, hogy nem csalja meg.

ELLEN SZEMBEN 1 NŐVEL, AKI GONDOLKOZÁS NÉLKÜL MEGCSALJA A PÁRJÁT."

Ezt honnan vetted?

Miért írod úgy mintha minden férfi egyforma lenne??!!!

2011. okt. 3. 20:38
 7/29 anonim ***** válasza:
0%
miért tán minden nő egyforma?
2011. okt. 3. 20:38
 8/29 anonim ***** válasza:
100%

Nem minden nő egyforma, ők sem. De a férfiak sem olyanok, legalább is egy része, hogy hűséges. Tudod mit mondok? Nem egy férfi csalta már meg a terhes feleségét prostival.

Akkor erre mit lehet mondani?

Azt, hogy nem minden nő és férfi egyforma.

És ugyanolyan arányban csalják meg a másikat. Van aki még tudomást sem szerez róla, mert az illető meg jó hazudozó.

De akkor sem jelentem ki ilyen egyértelműen, hogy a "nők csalják meg a többször" vagy hogy a "férfi csalja meg többször". Ilyet csak az jelent ki aki nagyon haragszik a másik nemre valamiért.

2011. okt. 3. 20:40
 9/29 anonim ***** válasza:
25%

nem mindegy, hogy melyik korosztályt vesszük.

14-25-ig szerintem bőven mondhatjuk, hogy mindkét korosztály csalja a párját. Főleg a nő!!!!!

De 25-30+ már átlagba a férfiak kiélik magukat....a nők talán még jobban.

De akkor is szerintem a nők többször csalják meg a párjukat.

2011. okt. 3. 21:04
 10/29 anonim ***** válasza:
100%

Ez tuti nem igaz, engem csaltak már meg, én viszont nem tenném ezt a párommal. Szingli, bulizós időszakomban se vállaltam volna be egy éjszakás kalandot...

25N

2011. okt. 3. 21:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!