Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csalnak a nők többször...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csalnak a nők többször mint a férfiak?

Figyelt kérdés

Miért csalja meg a párját több nő, mint férfi?

Van ennek valami természettudományi háttere? esetleg fajfennmaradás vagy valami?

Nem pont, hogy a férfinak kellene többnyire ilyennek lennie mert spermából szinte mindig végtelen van, petesejtből viszont többnyire csak egy. Az is egyszer egy hónapban.

2011. okt. 3. 20:24
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

"De akkor is szerintem a nők többször csalják meg a párjukat."

Azért mert szűk látókörű vagy és hülye ennyi.

Bocs de erre már nem tudok mit mondani. Ajánlom neked, hogy a rossz tapasztalataidból inkább tanulj és lépj tovább.

2011. okt. 3. 21:13
 12/29 anonim ***** válasza:
78%

Ezt most elb...sztad, mert a statisztikák szerint több férfi csalja meg a párját, mint nő, bár ez a különbség kezd kiegyenlítődni, talán a férfi és női szerepek egymáshoz való közelítése miatt.

Régebben pedig még több férfi csalt. Ennek viszont van természettudományi háttere: amíg a nőknek a dolguk a gyerekük felnevelése volt, a férfiak inkább azon voltak, hogy minél többször örökítsék tovább a génjeiket.

Később a társadalomban is elfogadottabb volt, hogy egy férfi csalta a feleségét, a nőt viszont lenézték, ha ilyet csinált.

Mostanság, mikor már a nők kezdik úgy érezni, hogy amit a férfiak megtehetnek, azt ők is, már nincsenek ekkora különbségek, de még mindig a férfiak vannak előnyben. Talán azért, mert a nők (általában persze, mert vannak ellenpéldák is) érzelmileg csalják meg a párjukat, a férfiaknak viszont nem feltétlenül kellenek hozzá érzelmek, elég csak a testi vágy.

2011. okt. 3. 21:41
 13/29 napietus ***** válasza:

hát ezt meg milyen HITELES adatokból következtetted ki, kis barátom :D?

amúgy ugyanazt tudom írni, mint annak, aki a fordítottját kérdezte: ha valaki megcsalja a pasiját/nőjét általában nem független emberrel teszi ezt (praktikus okokból). tehát kb. ugyanannyi megcsaló nő van, mint férfi.

29/N

2011. okt. 3. 21:54
 14/29 anonim ***** válasza:
10%

mert a nőknek nem számítanak a férfiak érzelmei, azt hiszik nekünk nicnsenek érzéseink, a nő meg mindig a legjobb legdominánsabb férfit keresi aki akár egy utolsó csöves kocsmatöltelék keményfiú is lehet(lásd dukai golyófej gergő a vvben)

A nőknek csak ez számít a domináns viselkedés, hoyg a hierarchia csúcsán lévő férfivel párosodjanak ugyan is akkor ösztönös szinten azt hiszik biztonságban lesz a gyerekük, pedig pont nem mert az ilyen pasik midnenkit csalnak.

Egyszóval a nők ösztönlények és ha látnak dominánsabb pasit akkor dobják a pasijukat és megcsalják.

Egy férfi meg ha beleszeret egy nőbe és megfelel neki külsőleg is, kanos lesz rá akkor nem csalja meg.

21f

2011. okt. 3. 22:53
 15/29 anonim ***** válasza:
66%
Hűha....! Egy pár hisztis pasinak ráléptek itt a farkára, úgy látom. XD
2011. okt. 3. 23:01
 16/29 napietus ***** válasza:
jaja...pedig a hisztip*csáknál csak egy idegesítőbb van, a hisztis pasi :D
2011. okt. 3. 23:31
 17/29 anonim ***** válasza:
22:53 vagyok miért szerintetek nem így van? akkor cáfoljátok meg!
2011. okt. 4. 16:14
 18/29 anonim ***** válasza:

22.53-as

Van benne igazság. De a férfiakról is kb ugyanezt el lehet mondani. Hogy ösztönlények, sokszor nem számítanak nekik az érzések amikor párkapcsolatban vannak.stb..

2011. okt. 4. 16:17
 19/29 A kérdező kommentje:

Illetve azt is megfigyeltem, hogy a nők sokkal többször váltanak párt.

Egy nőnek élete során körülbelül 5-40 férfival is dolga akad, míg egy férfinak általában 2-10.

Egyértelmű az arány, de ennek mi lehet a természettudományi háttere? Ez nem logikus.

2011. okt. 4. 16:50
 20/29 napietus ***** válasza:
"míg egy férfinak általában 2-10." akkor én lehet, hogy egy nőhöz mentem hozzá :D? csak amiről én tudok, az is több, mint 10. és a többi általam közelebbről ismert pasinál is...
2011. okt. 4. 16:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!