Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csalnak a nők többször mint a férfiak?
Miért csalja meg a párját több nő, mint férfi?
Van ennek valami természettudományi háttere? esetleg fajfennmaradás vagy valami?
Nem pont, hogy a férfinak kellene többnyire ilyennek lennie mert spermából szinte mindig végtelen van, petesejtből viszont többnyire csak egy. Az is egyszer egy hónapban.
ma 16:14
Ugyan, most minek fárasszam magam? Leírhatnám, ahogy már többször is megtettem, hogy a férjem nem gazdag, nem magas, nem kigyúrt, mégis őt választottam a gazdagabb, magasabb, kigyúrtakkal szemben, mert ő az, akibe bele tudtam szeretni és nem hagynám el senkiért, úgyis azt mondanád, hazudok.
Az viszont igaz, hogy jó, ha valaki "domináns", ha úgy értetted, hogy van egy kis önbizalma és nem esik össze az első kudarcnál az életben. De az hülyeség, hogy az ilyenek megcsalnák a párjukat.
,,A valóság azonban több mint meglepő: minimális az eltérés! A megkérdezett nők 41,1%-a csalta már meg egyszer vagy többször párját, a férfiaknál ez a szám 41,9 %."
"Egy nőnek élete során körülbelül 5-40 férfival is dolga akad, míg egy férfinak általában 2-10. "
Igen? Kár, hogy én olyan férfiakat is ismerek akiknek megvolt a legalább 20 és 30 közötti szám.:) És nem egy nem kettőről van szó..
Úgyhogy inkább lépj tovább a csalódásaidon. Ne a másikra kend azt ami esetleg neked nem megy.
ma 20:18
Én meg olyan pasikat is ismerek, akik már kapcsolatban élnek, de akkor sem állnak le addig a csajozással, amíg meg nem lesz nekik a 100.
20.39
Igen, ezért is ostobaságnak tartom azt, hogy kijelenti 100%osan valamit amiben senki sem biztos. Én sem jelentem ki azt, hogy a férfiak csalják meg többször, azt mondom inkább egy az arány. És tényleg ellenpéldákat is mindenki tud mondani a környezetéből, hogy na most a férfi csalta meg már a x nővel. Vagy a nő csinálja ugyanezt. Egy a lényeg: mind két nemből megtalálhatóak hűségesek és megcsalók egy arányban.
20.42
a tiédtől biztos nem kisebb :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!