Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ti járnátok füves sráccal? írjatok kort is
21:04-re
Kedves kommentelő, ezek szerint te sosem beszélgetsz emberekkel. Ugyanis több ember szív, mint gondolnád, sokkal több. Az alkalmi füvest pedig laikusként akkor sem ismernéd fel, ha eléd állna. Max.,ha ott lógna a szájában a joint. :-DDDD
Ha nem ismersz szerintem ne mondj ilyet :)
Felismerem őket és csak ti hiszitek azt, hogy olyan sokan vannak. Persze nem kevesen,sajnos tény, hogy egyre többen füveznek, de ettől még igenis sokan vannak azok, akik nem csinálják. Olvasd már el a válaszokat. Szerinted gépek írták őket??
21:27-re
Nem hiszünk semmit, ezek tények. Amióta én is alkalmi füves vagyok, azóta veszem észre én is azt, ha valahol fűszag terjeng, és azt is könnyebben levágom, ha valaki füvezik. Persze nem úgy, mint egy "öreg motoros", de régen azt sem tudtam, milyen a marihuána illata.
És én, aki tapasztalatból beszél, tudom, hogy laikus általában nem tudja ám megmondani, hogy az illető füvezik-e vagy sem. (A napi szintű füvezőket mindenki észreveszi, mert rájuk van írva, de én most nem róluk beszélek.) Rólam sem mondanád meg, hidd el, ebben holtbiztos vagyok.
Figyelj, te most azt gondolod, hogy én rá akarlak beszélni a fűre? Eszemben sincs. Én még azt sem írtam sehol senkinek, hogy próbálja ki, és azután beszéljen; csupán, ha lenne róla valós, hiteles infótok, akkor nem beszélnétek sokszor butaságot. Mert a nagy része az. És még annyit engedj meg - azt hiszem te írtál róla -, hogy az általad említett egészséges bor és finom pálinka bizony alkoholt tartalmaz, ami szintén drog!!!! Csak nálunk éppenséggel legális. Sok országban viszont nem az. Úgyhogy az az esetleges felmerülő indok sem állja meg a helyét, hogy "biztos nem véletlenül illegális". Mert ilyet is hallottam már. Pedig állítom, hogy rosszabb a fűnél. A sok alkoholfogyasztástól simán kaphatsz alkoholmérgezést, a füvet pedig képtelenség túladagolni. Ha túl is szívod magad, töredékétől bealszol. Nos, és nem elhanyagolható az sem, hogy az alkoholtól eltérően a fűtől sohasem vagy másnapos, és úgy alszol, mint a tej.
Mindezt azért írtam le, mert komolyan érdekelne, hogy az, hogy pl. az olyan emberek, mint én is, aki alkalmanként elszív egy spanglit, ellazul, jól érzi magát, és NEM ÁRT SENKINEK(!), az téged miért is zavar? Ez nem mondhat el sok-sok iszákos emberről!
Írd és mondd, inkább egy vidám füves társasgát élvezem, mint egy agresszív részegét.
19:48-kor írtam először.
Kérdezted a kort is. Nos, én 30 éves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!