Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ti járnátok füves sráccal? írjatok kort is
Kéthetente 1 alkalom talán még belefér, de ha ez napik dolog, akkor nagy ívben kerülném.
(Leendő) alkoholistákra, drogosokra nem vesztegetek időt.
Emós? Mekkora az intim mérete?
Ezeket ki hagytad.
Mi Hollandiaban elunk, itt eleg nehez olyat talalni, aki ne szivna. Az en elettarsam is fuvezeik alkalom adtan. De ha nem tudnam, hogy szivott, eszre sem tudnam venni. Egeszsegtan tanar vagyok, szoval megcsak nem is laikus. En sosem szivnek, de ha o sziv nem zavar. Mert latom, hogy nem hulye, teljesen tiszta (nem ugy mint aki jol felont a garatra). Es mivel ez evek ota igy van, es nem vezet kemenyebb drogokhoz, mint ahogy masok elkepzelik, vagy ahogy epp otthon tanitjak, igy semmi bajom vele.
27/N
Ha előbb tudnam ezt rola, mint megismerem es megszeretem, akkor nem.
Ha előbb szeretem meg és utana derul ki, akkor igen.
35N
Kedves kérdező!
Nem bizony, semmi baja sincs a barátomnak; normális, rendesen dolgozik, nem butult el, nem hülye, nem skizofrén.
Persze fő a mértéktartás. Azt én sem fogadnám el, hogy ezzel kel és fekszik, de mi maximum hétvégi napokon szívunk el egy békepipát, és azt sem minden hétvégén. (Ja, mert persze én mellette próbáltam ki először kíváncsiságból, és igen, bevallom: szeretem. MÉRTÉKKEL!)
Én azt gondolom, hogy mindenki azt gondol erről, amit akar, de sokan csúsztatással élnek, és olyat is belemagyaráznak ebbe, ami nem igaz. Nem másokat győzködni jöttem ide azzal, hogy válaszolok. Csupán az általam megtapasztalt tényeket írom le. Nem mondaná meg egyébként senki sem róla, sem rólam, hogy élünk vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!