Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ti járnátok füves sráccal? írjatok kort is
Nem. Lehet, hogy vannak, akik ismernek normális kábítószerfüggőket, de nekem nins annyira pozitív benyomásom róluk. Hogy mik az okok?
1) Ha a szertől másmilyen állapotba kerül, akkor tehet olyan dolgokat is akár velem, akár mással, ami nem vezet jóra
2) Megpróbálhatna belerángatni
3) Amikor nem kapja meg, akkor különösen agresszív és őrült lehet
4) Illegális, és nem kedvelem az olyanokat, akik szembehelyezkednek a törvénnyel
5) Rossz hatással lehet másra is. Itt főként gyerekekre gondolok... Nekik ez lenne a természetes és megszoknák.
15/L
A barátommal úgy két hetente egyszer szoktunk szívni és szerintem ebben semmi rossz nincs. Nem napi rendszerességgel csináljuk, mindketten végezzük a teendőinket (nekem suli, neki munka+egyetem) és egyikünk se hülyülésig füvezik.
Persze ismerek nem is egy olyan embert, akinek ettől ment tönkre az egész élete. Na ilyennel nem is járnék, csakúgy mint alkoholistával.
19/L
Nem, mert ez a gyengeség jele. Ugyanúgy mint ha iszik valaki, nem más mint menekülés a gondok elől. Nekem nem kellenek ilyen gyenge kisgyerekek akik még a gondokkal sem mernek szembenézni, én inkább maradok az igazi férfiaknál... Aki füvezik vagy iszik az nem az.
Füvesek közt laktam, láttam milyenek, egyáltalán nem normális ahogy viselkednek. Igénytelenek, menőnek érzik magukat tőle, pedig szánalmasak inkább és észre sem veszik. Na meg elköltik minden pénzüket ilyen sz*rságokra és mit érnek vele? Semmit. Megbízhatatlanok, nem lehet rájuk számítani. Ilyen pasi csak igénytelen nőknek kell vagy azoknak akiknek mindegy csak pénzed legyen. De olyat fogsz találni, mert van bőven ne aggódj. Értelmes nő meg sose fog szóba állni egy drogossal.
Kedves 20:15, lehet, hogy nem elbodulasnak nevezed azt a nyugodt, kiegyensulyozott allapotot, amit a fű okoz, én ugy tudtam meg, hoyg futol van ez ismeroseimnel, hoyg nagyon megjegyeztem, miylen kedelyesek, nyugodtak, harmonikusak. Erre egyikuk azt mondta, hogy ez a napi masfel gramm fűtől van, enelkul ki van bukva, ha enm kapja mega napi agadjat. Masikuknal pedig azt eszleltem, hoyg ez a dolog a manias depresszihoz hasonlo liftezest okoz naluk, amikor fuveznek, jol vannak, egy idealis lelkiallapotu ember kepet mutatjak, amikor nem fuveznek, kivannak. A fű legjobb tudomasom szerint azt csinalja, hoyg elrontje az agy boldogsaghormon-termelő képességét, tehat mar csak kivulrol tudja az ember megkapni az eredetileg belsoleg termelt örömérzetet.
35N
20:15
Én speciel pont azért mondom, hogy nem járnék füvessel, mert több olyan ismerősöm is volt akik napi szinten űzték az ipart...
Persze sokan mondják, hogy 1-2 alkalom belefér, de a kérdező "füvesekre" kíváncsi, ami nálam azt jelenti, hogy többször nyúl a szerhez, mint alkalom adtán...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!