Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti járnátok olyan sráccal, aki anyagilag lejjebb áll, mint ti?
"a srácoknak kisebbségi komplexusa lenne emiatt"
Sajnos ez igaz.
Attól függ. Ha én egy sikeres nő vagyok, aki saját erejéből lett olyan, amilyen, a párom pedig akaratot sem mutat arra,hogy jobban éljen, önállóan nem tudná magát eltartani, akkor nem. Nem vagyok én szeretetszolgálat, hogy eltartsak bárkit is.
Viszont ha egy szorgalmas ember, akkor nem zavarna a dolog, és hiszem,hogy egy jó kapcsolatban őt sem zavarná.
Én már többször is beleestem ebbe a hibába. A baj az, hogy egy idő után rádöbbentem, hogy én tartottam el őket. Aztán persze amikor ez kiderült - átlagosan 1-1,5 év telt el minden kapcsolatomban addig a pontig -, dobtam őket. (Ilyenkor persze mindig én voltam a szemét meg a meg nem értő, stb, stb).
De ez természetesen nem általónosítgatás, tehát nem törvényszerű, hogy így alakuljon. :)
ha feltesszük van egy nagyon jó fej srác, szeretek vele beszélgetni, mindig elvagyunk aztán most akk emiatt ne járjak vele?! Ex-em több hónapon át sokszor jött át hozzánk, én alig hozzá.. (tudom h más volt az anyagi hátterünk és nem tudom ez mennyire hatott ki erre), egyszer-kétszer tett említést, hogy oda miért menjünk, nálatok jobban elvagyunk stb.. pedig kifejezetten tetszett ahol lakott.. Nem kéne ezen aggódnotok!
amelyik lány ilyet tesz az egyáltalán nem maga a másik ember érdekli, hanem annak a tárcája nagysága, nem kicsit felszínes dolog.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Nem az összeköltözős-családtervezős fázisra gondoltam, hanem egy egyszerű párkapcsolatra, ugyanis 19/F vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!