Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ti járnátok olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti járnátok olyan sráccal, aki anyagilag lejjebb áll, mint ti?

Figyelt kérdés
Sokat hallottam már, hogy a srácoknak kisebbségi komplexusa lenne emiatt, és én is ettől tartok.
2011. aug. 7. 13:26
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

Háát...nálam nehéz anyagilag lejjebb állni...mondjuk engem néha zavart, h jobban áll anyagilag, de csak olyan szempontból, h néha ismeretlen helyzetbe kerültem.

Amúgy engem nem zavarna. Ha nem akar rajtam élősködni, akkor miért ne lennék vele? Ilyen esetben komolyan számít a pénz? Ne máár.

2011. aug. 7. 14:11
 12/29 anonim ***** válasza:

engem nem zavarna addig, amíg nem nekem kell fizetnie a mozijegyet, az ebédjét, és nem kell beleadnom az anyja szülinapi ajándékába.

engem nem zavar, ha nem fizet más helyettem, sőt jobban is szeretem, ha én fizethetek magamnak.

2011. aug. 7. 14:13
 13/29 anonim ***** válasza:
Igen uccsó egyetértek, én mindig, ha meg akarnak hívni, megjegyzem, h kifizetem, ha gondolja. Persze erre mindig kinevetnek, de hát én megpróbáltam. :)
2011. aug. 7. 14:20
 14/29 anonim ***** válasza:

Ilyen kapcsolatban vagyok, a barátoméknak nincs túl sok pénzük. És? Nem vagyok egy költséges nőcske, aki elvárja a méregdrága ajándékokat, vagy a vacsorameghívásokat, esetleg hogy autóval cipelje a seggem.

Sokkal kreatívabbnak kell lenni egy ilyen kapcsolat során, mert nem adott egy rahedli pénz, hogy mindenfélére eltapsoljuk. Ha nincs keret elmenni moziba, akkor itthon tartunk filmezős napot, ha nincs keret hogy elmenjünk kávézni meg sütizni, akkor itthon kísérletezünk mindenféle fincsi turmixszal, kapucsínóval meg sütivel. Nálam az anyagi dolgok nem számítanak szempontnak, nem igazán érdekelnek.

2011. aug. 7. 14:26
 15/29 anonim ***** válasza:

engem nem zavarna, ha amúgy nem lenne link alak.

Nálam nem lehet lejjebb:)

2011. aug. 7. 15:00
 16/29 .Daniel. ***** válasza:
Azért az kicsit durva manapság hogy ha az ember normális párt szeretne magának találni akkor szegényebb nőt "kell" választania ... Biztos gazdagok közt is vannak normálisak de nem olyan sok. Hová fajul a nők többsége?
2011. aug. 7. 16:02
 17/29 anonim ***** válasza:

Daniel egyet értek veled!

Amúgy milyen már, hogy egy nő ez alapján dönti el? Olyan mint ha én azért nem randiznék egy amúgy szép, okos nővel mert szegényebb...

Egy filmben láttam ennek a kifigurázását:

Egy kaszinóba bemegy egy öltönyös fekete férfi amire két beszélgető öreg reagál:

- Ide már feketéket is beengednek?

Mire a másik:

- de uram a világ nem feketékre és fehérekre oszlik, hanem gazdagokra és szegényekre.

Kb lelki szegény az az ember akinek bármilyen formában számít a pénz emberi kapcsolatban! Ez a véleményem (jó anyagi helyzetben)

2011. aug. 7. 16:24
 18/29 .Daniel. ***** válasza:
Halál azt kel mondjam egyet értek veled de nem teljesen. Mivel nem az a gondom hogy a mai nőknek számít a pénz mert ettől mi értékesek vagyunk. Viszont undorító látni hogy egy nő akkor aranyos veled mikor lát a kirakatban egy jó felsőt vagy valami ékszert. Ebben a manipuláció a gusztustalan. Meg ami utána következik: nem vette meg nekem a méregdrága karkötőt? Cöh...bunkó nem is szeret! Egyesek nem tudják hol a határ. Ha viszont a dolgok mögé nézünk mit látunk? Ezek a nők szó szerint k*rvák. Lefekszenek, mosolyognak, jó pofiznak stb azért hogy pénzt kapjanak. De gonosz lennék ha nem beszélnék az érem másik feléről mivel csak azt lehet átvágni aki hagyja. Vannak rendes lányok/nők csak szürke kis tűk a tengernyi mocsokban. Tehát nem baj ha egy nőnek számít a pénz mert ez oké de hogy csak az számítson és szó szerint pénzért sz*pjon? Nekem egy ilyen "nőtől" felfordul a gyomrom.
2011. aug. 7. 17:19
 19/29 anonim ***** válasza:

Érdekes, hogy néhány öntudatos női hozzászóló közölte, hogy ha saját erőből jutott oda, ahol most van, akkor ő bizony nem tartana el egyetlen férfit sem.

Fordított esetben persze a világ legtermészetesebb dolga lenne. A férfi dolga az otthon, a biztonság, a védelem megteremtése, a női pedig, hogy ezt kihasználja.

Nagyon f.sza. Sajnos ma egy emberi értékek nélküli anyagias világban élünk, és mindenhonnan azt sulykolják belénk, hogy boldogság egyenlő pénz. Ha nincs 200 ezres öltönyöd, 10 milliós sportkocsid, tengerparti házad, akkor egy értéktelen senki vagy. És ez a manipuláció sajnos tudatosan, vagy tudat alatt, de hatással van az emberekre.

És ha már itt tartunk: én sem fogok egy lusta, ingyenélő ribancot eltartani.

2011. aug. 7. 20:40
 20/29 anonim ***** válasza:

"Fordított esetben persze a világ legtermészetesebb dolga lenne. A férfi dolga az otthon, a biztonság, a védelem megteremtése, a női pedig, hogy ezt kihasználja. "

Ezt mégis ki a fene mondta? Már bocsánat,de te fűzted hozzá.

Látszik, hogy nagyon nem ismered azokat az embereket, akikben van "tartás". Aki küzd azért, hogy normális megélhetése legyen, az mélyen elítéli azokat, akik eltartatják magukat.

2011. aug. 7. 21:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!