Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ti járnátok olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti járnátok olyan sráccal, aki anyagilag lejjebb áll, mint ti?

Figyelt kérdés
Sokat hallottam már, hogy a srácoknak kisebbségi komplexusa lenne emiatt, és én is ettől tartok.
2011. aug. 7. 13:26
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

"Fordított esetben persze a világ legtermészetesebb dolga lenne."

Nos, ha te ilyen nőkkel vagy körülvéve, akik ezt elvárják, akkor sajnálni tudlak. Mivel én és a környezetemben élő nők egy szóval sem várják el, hogy eltartsák őket. Persze, vannak kivételek...csak tudnám, minek a kivételt kell mindig felhozni...elég érdekes életed lehet, ha te minden nőben egy férfit kihasználni akaró r.bancot látsz.

Én ugyan nem tartok el senkit, és engem se tartson el senki - ez a véleményem. Uff.

2011. aug. 7. 21:41
 22/29 anonim ***** válasza:
Na jó, a szüleimet majd el fogom tartani természetesen, ha már nem fognak dolgozni.
2011. aug. 7. 21:47
 23/29 anonim ***** válasza:

""Fordított esetben persze a világ legtermészetesebb dolga lenne."

Nos, ha te ilyen nőkkel vagy körülvéve, akik ezt elvárják, akkor sajnálni tudlak. Mivel én és a környezetemben élő nők egy szóval sem várják el, hogy eltartsák őket. Persze, vannak kivételek...csak tudnám, minek a kivételt kell mindig felhozni...elég érdekes életed lehet, ha te minden nőben egy férfit kihasználni akaró r.bancot látsz. "

Ez nem érdekes élet, csak szeretek felkészülni a legrosszabbra. Milyen érdekes, ha valaki leírja, hogy a nőknek csak a pénz számít, akkor egyből jön a leoltás, hogy én nem ilyen vagyok (persze, hogy nem), te biztos, csak ilyen nőkkel vagy körülvéve stb. De azért az már elgondolkoztató, ha mindenki ilyenekkel van körülvéve. Persze, hogy azt fogják mondani, hogy nem várják el, hogy eltartsák őket, de amint felbukkan egy lóvésabb, egyből az lesz a befutó, hiába vagy te a világ legjobb pasija.

2011. aug. 8. 13:02
 24/29 anonim ***** válasza:
Jaaj de nem szeretem az általánosítást. Lehet, hogy sok nő ezt nézi, igen, ezt nem tagadom. De hogy minden nő ilyen lenne? Az olyanok, mint te tesznek a nők véleményére és hiába mondhatnák neked a nők, h de nekik nem a pénz a fontos, te akkor is azt hajtogatnád ez csak duma, biztosan hazudik. Nos, én nem foglak győzködni, azt gondolsz, amit akarsz (az már más, h nincs igazad), de micsoda butaság azt feltételezni, h két pasi közül mindig a pénzeset választják? Ugyan már, előbb-utóbb mindenki rájön, h a pénz nem boldogít. (Igen, ha tényleg ilyen helyzetben lennék, akkor inkább a zsé nélküli szuperpasit választanám-ahogy szerintem a legtöbben.)
2011. aug. 8. 13:17
 25/29 anonim ***** válasza:

„Nos, én nem foglak győzködni, azt gondolsz, amit akarsz (az már más, h nincs igazad), de micsoda butaság azt feltételezni, h két pasi közül mindig a pénzeset választják?”

Szerintem meg neked nincs igazad.

„ Ugyan már, előbb-utóbb mindenki rájön, h a pénz nem boldogít. (Igen, ha tényleg ilyen helyzetben lennék, akkor inkább a zsé nélküli szuperpasit választanám-ahogy szerintem a legtöbben.)”

Való igaz, de jobb egy ferrariban sírni, mint egy trabantban.

Kíváncsi lennék, hogy ha ennyire nem fontosak az anyagiak, akkor összejönnél-e egy segédmunkással, vagy egy hajléktalannal? Hiszen elvégre ő is ugyanolyan ember, mint te vagy én, csak éppen nem veti fel a pénz.

2011. aug. 9. 03:00
 26/29 anonim ***** válasza:

Na, erre csak annyit tudok reagálni, h TE összejönnél-e egy hajléktalannal?

Mert nem azt mondtam, h nekem BÁRKI jó, kissé félreértettél. Vannak alapdolgok, amikből nem engedek, de egyikben sincs szó a pénzről.

2011. aug. 9. 11:52
 27/29 anonim ***** válasza:
Úgyhogy kérlek ne forgasd ki a szavaimat.
2011. aug. 9. 11:53
 28/29 anonim ***** válasza:
Sejtettem, hogy ez lesz a válasz.
2011. aug. 10. 03:55
 29/29 anonim ***** válasza:
Jól van. Legalább nem okoztam csalódást.
2011. aug. 10. 09:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!