Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti járnátok olyan sráccal aki magyar, de Oláh-nak hívják?
A név nemminden Lehet oláh mert ez jutott neki.
engem meglát vki képről azthisi hogy a 8 ker legnagyob RAJ a vagyok miközbe nemvagyok az és Nem is érzem magam annak csak a kép csalóka
:)
"Amúgy szép leírást adtál magadról: helyes, jófej...mi van ha ezek közül nem stimmel valamelyik? :))"
Elnézést ha egoistaként léptem fel, de én csak az alapján ítélem magam amit hallok:) Pl. neten pár csajnak küldtem már magamról képet igaz az két ével ezelőtti kép volt és azt mondták, hogy helyes vagyok, meg a szememre is azt mondják mivel kék a szemem meg nem is vagyok hájas, se szemüveges, sportoltam is, szüleim is mondják, hogy nincs velem semmi gond. Jófejséget meg onnan veszem mert nem szoktam senkivel vitázni soha, inkább csöndben vagyok ha van valami vita meg ilyenek. Mindenkivel próbálom tartani a hangulatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!