Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti járnátok olyan sráccal aki magyar, de Oláh-nak hívják?
"Hát pedig biztosan nem a neveddel van a gond."
Hát nem tudom, tuti sokan megbélyegeznek mert ez a nevem és engem ez nagyon zavar, csak csajoknál nem tudom, hogy megy ez. Fiúknál tudom, hogy ők eléggé megbélyegeznek szerintem minimum 70%a, de lányoknál nem tudom, hogy megy ez, hátha nekik benőtt a feje lágyuk:)
"Aki fél a neve miatti asszociációkból eredő kiröhögéstől, a gúnyolódástól, a kirekesztéstől, az valójában nem ettől fél. "
Hidd el én ettől félek, míg nem ilyen a neved addig nem hinném, hogy tudnád milyen szar ez.
Én írtam, hogy biztos nem ez a baj.
Szerintem az emberek 90%-át biztoan nem érdekli. Ha meg vkit érdekel....te komolyan egy olyan lányt szeretnél, aki a neve alapján ítél meg vkit? Hát az olyat jobb is elkerülni....
"Szerintem az emberek 90%-át biztoan nem érdekli. Ha meg vkit érdekel....te komolyan egy olyan lányt szeretnél, aki a neve alapján ítél meg vkit? Hát az olyat jobb is elkerülni...."
Igen csak én azt hittem, hogy több embert érdekel és befolyásol, hogy mi a nevem, ezért is tettem fel ezt a kérdést, de remélem úgy van ahogy le írtad, hogy 90%ot nem érdekli:)
Az igaz, de ezzel már tényleg nem tudsz mit kezdeni..és még gyanúsabb is lehet, de meg lehet magyarázni később a lánynak és nem alakul ki bennük prekoncepció veled ill. a neved miatt, mert én már ettől tartok bár amilyen h.ülye világot élünk, lehet, hogy még különleges is lehetnék, csak az a gond, hogy ha van amivel nem szeretném kivívni a lányok elimerését, akkor az a nevem. Szal nekem muszáj meváltoztatni! :D Hát dönts belátásod szerint!
Nekem volt egy oláh nevű lány és fiú ismerősöm is és ők is magyarok voltak.
egy név nem hiszem hogy sokat számítana kivéve ha úgy hívnának hogy Pokémon gondolj bele Pokémon Sándor és Pokémonné Aranka :D
ráadásul az Oláh egy tök általános név szerintem egyáltalán nem gáz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!