Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ti járnátok olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti járnátok olyan sráccal aki magyar, de Oláh-nak hívják?

Figyelt kérdés
Járnátok olyan sráccal aki magyar,helyes,jófej de viszont a neve kicsit gáz? Nállatok számítana a neve ha a fenti tulajdonságokkal rendelkeznétek és elkerülnétek ink. vagy nem?
2011. jún. 16. 21:58
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
Hát pedig biztosan nem a neveddel van a gond.
2011. jún. 16. 22:18
 12/40 anonim ***** válasza:
Tudod, 17 évesen már túl kellene lenni ezeken a hülyegyerekes dolgokon. Aki fél a neve miatti asszociációkból eredő kiröhögéstől, a gúnyolódástól, a kirekesztéstől, az valójában nem ettől fél. Ott önértékelési probléma is lehet. Ha tényleg "jófej" vagy, akkor nem foglalkozol ezzel, mert pitiáner ügy!
2011. jún. 16. 22:23
 13/40 A kérdező kommentje:

"Hát pedig biztosan nem a neveddel van a gond."

Hát nem tudom, tuti sokan megbélyegeznek mert ez a nevem és engem ez nagyon zavar, csak csajoknál nem tudom, hogy megy ez. Fiúknál tudom, hogy ők eléggé megbélyegeznek szerintem minimum 70%a, de lányoknál nem tudom, hogy megy ez, hátha nekik benőtt a feje lágyuk:)

2011. jún. 16. 22:23
 14/40 A kérdező kommentje:

"Aki fél a neve miatti asszociációkból eredő kiröhögéstől, a gúnyolódástól, a kirekesztéstől, az valójában nem ettől fél. "

Hidd el én ettől félek, míg nem ilyen a neved addig nem hinném, hogy tudnád milyen szar ez.

2011. jún. 16. 22:25
 15/40 anonim ***** válasza:

Én írtam, hogy biztos nem ez a baj.

Szerintem az emberek 90%-át biztoan nem érdekli. Ha meg vkit érdekel....te komolyan egy olyan lányt szeretnél, aki a neve alapján ítél meg vkit? Hát az olyat jobb is elkerülni....

2011. jún. 16. 22:27
 16/40 A kérdező kommentje:

"Szerintem az emberek 90%-át biztoan nem érdekli. Ha meg vkit érdekel....te komolyan egy olyan lányt szeretnél, aki a neve alapján ítél meg vkit? Hát az olyat jobb is elkerülni...."

Igen csak én azt hittem, hogy több embert érdekel és befolyásol, hogy mi a nevem, ezért is tettem fel ezt a kérdést, de remélem úgy van ahogy le írtad, hogy 90%ot nem érdekli:)

2011. jún. 16. 22:35
 17/40 anonim ***** válasza:
Figyelj, valamennyire hasonló cipőben járok én is, csak nekem olyan idegen hangzású a nevem, pedig paraszti származású, katolikus családból származom szal nem értem és valszeg meg fogom változtatni a nyáron mielőtt egyetemre mennék. Azt nem tudom, hol kellene elindulni, ügyintézés tekintetében, de remélem simán fog menni minden! Ha zavar tudom ajánlani Neked is!
2011. jún. 16. 22:40
 18/40 A kérdező kommentje:
Gondolkoztam én is ezen, de azzal nem érnék sokat mert attól még apámnak ez lenne a neve.
2011. jún. 16. 22:53
 19/40 anonim ***** válasza:

Az igaz, de ezzel már tényleg nem tudsz mit kezdeni..és még gyanúsabb is lehet, de meg lehet magyarázni később a lánynak és nem alakul ki bennük prekoncepció veled ill. a neved miatt, mert én már ettől tartok bár amilyen h.ülye világot élünk, lehet, hogy még különleges is lehetnék, csak az a gond, hogy ha van amivel nem szeretném kivívni a lányok elimerését, akkor az a nevem. Szal nekem muszáj meváltoztatni! :D Hát dönts belátásod szerint!

Nekem volt egy oláh nevű lány és fiú ismerősöm is és ők is magyarok voltak.

2011. jún. 17. 00:01
 20/40 anonim ***** válasza:

egy név nem hiszem hogy sokat számítana kivéve ha úgy hívnának hogy Pokémon gondolj bele Pokémon Sándor és Pokémonné Aranka :D

ráadásul az Oláh egy tök általános név szerintem egyáltalán nem gáz

2011. jún. 17. 01:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!