Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti járnátok olyan sráccal aki magyar, de Oláh-nak hívják?
Figyelt kérdés
Járnátok olyan sráccal aki magyar,helyes,jófej de viszont a neve kicsit gáz? Nállatok számítana a neve ha a fenti tulajdonságokkal rendelkeznétek és elkerülnétek ink. vagy nem?2011. jún. 16. 21:58
31/40 anonim válasza:
Rendben meglesz:)de azért árnyaltan elmondhatnád, hogyis nézel ki:Dhaj,szem...stb.
32/40 A kérdező kommentje:
"Rendben meglesz:)de azért árnyaltan elmondhatnád, hogyis nézel ki:Dhaj,szem...stb."
Barna haj, kék szem, 180 magas:) Majd ha jó lesz a géped akkor vegyél fel meg írd le a címed majd privátba azt akkor küldök képet.
2011. jún. 23. 13:24
33/40 anonim válasza:
:)rendben...de nem vagy fent fb-on?:D
34/40 A kérdező kommentje:
":)rendben...de nem vagy fent fb-on?:D"
Nincsen fbm:S de türelmes vagyok, szóval ha géped rendbe lesz vegyél fel, meg majd privibe akkor írd le az msn címed mivel ha valaki felvesz akkor nem jelzi valamiért:S
2011. jún. 28. 23:07
35/40 anonim válasza:
Csinálj fb-ok!:D5perc az egész...
36/40 A kérdező kommentje:
"Csinálj fb-ok!:D5perc az egész..."
Csináltam és írtam is neked privátot hogy találsz rám:) linket is küldtem
2011. júl. 2. 22:14
37/40 anonim válasza:
Nem érkezett meg:/ szarozik amúgy a fiókom biztosan azért...
38/40 anonim válasza:
Dikázzad már igy elsore beizgultam és jo is vagy nállam tesokám de kár hogy nem vagy RAJ..nállam csak a RAJ csávok dikáznak ..azok a franko csávok akik RAJ-ok...a sok dzsuvás fehér nem is tudja mitol jo a RAJ csávo...franko lánc a nyakában tetoválás a nyakon juj az de izgi és 320 as BMW..vagy piros 1500 os Lada az a franko cseles csávo..ott kezdodik a RAJ ság...és mindig rá érni lovetta meg snoblibol de frankon mert az van de nem a melobul..szoval ezek a franko csávok..a Garai téren meg szkanderban ne legyen elelnfele oszt ha másik csávo probálkozik kostolgatni csak egy lefejelés és már ott is van a franko kajakra lenyomva..ha meg nem franko ott van ateo aki lenyomja a masikat frankon na hapsikám ez a 8 kerben a franko RAJ ság apukám...
39/40 anonim válasza:
Dikázzad már igy elsore beizgultam és jo is vagy nállam tesokám de kár hogy nem vagy RAJ..nállam csak a RAJ csávok dikáznak ..azok a franko csávok akik RAJ-ok...a sok dzsuvás fehér nem is tudja mitol jo a RAJ csávo...franko lánc a nyakában tetoválás a nyakon juj az de izgi és 320 as BMW..vagy piros 1500 os Lada az a franko cseles csávo..ott kezdodik a RAJ ság...és mindig rá érni lovetta meg snoblibol de frankon mert az van de nem a melobul..szoval ezek a franko csávok..a Garai téren meg szkanderban ne legyen elelnfele oszt ha másik csávo probálkozik kostolgatni csak egy lefejelés és már ott is van a franko kajakra lenyomva..ha meg nem franko ott van a teso aki lenyomja a masikat frankon na hapsikám ez a 8 kerben a franko RAJ ság apukám...
40/40 anonim válasza:
Mi van? Mi ez a RAJ-sag? hol vagyok? Nem ertem mirol van itt szo.. hogy kerul a csizma az asztalra mibol jott ez a RAJsag.. ki erti ezt ? Csori Olah nevu gyerek itt szenved aztan megegesz masrol kevertek itt...mi a bot ez a RAJ szoveg ..erthettelen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!