Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért félnek a fiúk tőlem? 17/L
Figyelt kérdés
Nem vagyok az a nagy dumás party arc típus, nem is volt még soha barátom. Elvárom, hogy nekem udvaroljanak a fiúk, az egyik ismerősöm szerint én túlságosan távolságtartó vagyok. Amikor csoportban vannak a fiúk akkor úgy oda mernek szólogatni, de ha én oda megyek akkor nem néznek soha a szemembe. Más lányokkal simán el beszélgetnek meg melléjük mernek ülni, hozzám meg egyenként nem mernek oda jönni.2011. okt. 1. 18:02
51/53 anonim válasza:
laller80: és miből látjátok egy lányon kívülről, hogy beszédes-e? mert aki engem ismer, tudja h nem vagyok kuka, viszont ránézésre mindig azt mondják h túl visszahúzódó vagyok. én ezt nem értem :D
52/53 anonim válasza:
ma 12:07-es vagyok!
A szemezés és mosolygás oké, ennél nem is kell több jelzés:)
De az úgy nem megy, hogy rám se nézel, úgy teszel, mintha le lennénk szarva, közben meg én is bejövök neked... Nem vagyok én gondolatolvasó.:D És ez esetben még jó, hogy nem fogok kezdeményezni, nem kell az elutasítás. 22F
53/53 pattogatottsos válasza:
Ugyanez van velem is. Van egy csomó fiúbarátom, akikkel tök lazán elhülyéskedünk, dumálunk, de kezdeményezni senki nem mer nálam. Pedig én kedves vagyok mindenkihez külsőtől teljesen függetlenül.
És azért lássuk be vannak nálam butább lányok, akik csak vihognak egy helyben... ők kellenek a fiúknak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!