Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok félnek tőlem, mi a teendő?
Figyelt kérdés
félnek. nem azért, mert csúnya vagyok, nem azért, mert primitív, nem is azért, mert túl izomagy, egyszerűen, félnek, és ez annyira fura. amikor rémületet látsz egy ember szemében, akit szeretsz... az nagyon durva.2010. júl. 1. 20:02
1/18 anonim válasza:
LOL
Honnan kéne tudnunk ennyiből , mégis mit gondolsz ?!
2/18 anonim válasza:
próbáld meggyőzni (kedvességgel, figyelmességgel) hogy nem kell tőled félni:)
3/18 A kérdező kommentje:
nem tudom, tippek mindig jól jönnek, nemde?
2010. júl. 1. 20:03
4/18 anonim válasza:
Lehet a szarvaid, a patád, vagy a folytonos hörgés teszi amit hallatsz.
5/18 anonim válasza:
nem kell verni őket, aztán nem félnek
6/18 anonim válasza:
valamit neked is kellett tenned, h féljenek tőled!
Itt anonymban vagy úgy is, szóval mond el miket teszel velük, hogy szólsz hozzájuk! Páran biztos megszólnak, de spec én tanácsot fogok adni=)
Mert azért ez még tippeknek is kevés leírás!
7/18 anonim válasza:
küldd el a neved meg a nemed a 17634-re és megmondják
8/18 A kérdező kommentje:
olyat hallottam, hogy olyan a kisugárzásom, meg a nézésem, hogy megijednek...
2010. júl. 1. 20:14
9/18 anonim válasza:
szerintem valamit félreértettél vagy nem tudom:) Ettől nem hiszem,h megijednének a csajok=)
10/18 anonim válasza:
azért mert te vagy a sátán fia, az antikrisztus, barátkozz meg a gondolattal.....amúgy ha a lányokkal fének tőled, akkor próbálkozz néniknél.....vagy fiúknál,,,,,vagy ők is félnek tőled ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!