Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányok félnek tőlem, mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok félnek tőlem, mi a teendő?

Figyelt kérdés
félnek. nem azért, mert csúnya vagyok, nem azért, mert primitív, nem is azért, mert túl izomagy, egyszerűen, félnek, és ez annyira fura. amikor rémületet látsz egy ember szemében, akit szeretsz... az nagyon durva.
2010. júl. 1. 20:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
*jav: ...lányok félnek tőled....
2010. júl. 1. 20:46
 12/18 spsux ***** válasza:
tarkónlövés
2010. júl. 1. 21:30
 13/18 anonim ***** válasza:

esetleg elárulhatnál még valami pontosat is a külsődről, mert itt senkinek sincsenek telepatikus képességei és az időben sem tudunk utazni...

Lehet gond a külsőddel

Nem mosolyogsz eleget, csak komoran nézel stb...

Még akár az is lehet, hogy mindenféle pletyka kering rólad, hogy egy állat vagy :)

2010. júl. 1. 22:15
 14/18 anonim ***** válasza:
lol én is iylen voltam olyan 11 éves koromig xD
2010. júl. 1. 22:34
 15/18 anonim ***** válasza:
Csak nem sade márki leszármazottja vagy?
2010. júl. 1. 22:35
 16/18 anonim ***** válasza:

figyelj spec a gorilla egy szép állat, intelligens is, de nem akarok vele összefutni seholsenem.

amúgy meg valami közelebbi kéne hogy lehessen válaszolni rendesen

2010. júl. 2. 01:08
 17/18 anonim ***** válasza:
Ne 2 pitbullal sétálj az utcán! Tuti siker!
2010. júl. 2. 19:25
 18/18 anonim válasza:
te túl zárkózott vagy vagy túl sokat gondolkodsz bizonyos dolgokon és ráül az arcodra..nincs jobb ötletem
2010. szept. 14. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!