Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szép lányok, sokszor érzitek hogy félnek tőletek a pasik?
Én nem érzem, én tudom, hogy félnek tőlem a pasik. Azt is tudom, hogy 10ből 9 ember élből lökött pics.@nak vagy plázacicának gondol (utóbbit nem értem, sportosan öltözöm és barna a hajam).
Hála Istennek elég nyitott vagyok, általában én kezdek mindig közeledni az emberek felé, és mikor látják rajtam, hogy rendes és kedves vagyok, kibukik belőlük, hogy "mikor először láttalak ezt meg ezt gondoltam rólad, de tévedtem". Hát igen... :(
Szóval igen, a férfiak tényleg félnek és nem, nem csak jóképűekkel barátkozom. Akár párkapcsolati akár baráti céllal.
22/L
milyen neked a nagyon szép lány?:D
erre a kérdésre így nem lehet válaszolni
Egyébként kicsit unom,h.minden lány el van úgy könyvelve hogy csak a pénzre hajt és a külsőség számít neki.
..
Ez egyáltalán nem így van,beindulhat a kémia egy (mások által)ronda pasi iránt is,minden egyénfüggő!
14:52-es vagyok!
Oké,akkor én befogom,mert akkor én nem vagyok szép:D
(egyébként meg csak azért írtam 'hogy ki számít szépnek',mert az aki ezt beismeri nem túl szimpatikus vonás,továbba az sem javít a helyzeten ha úgy fogalmaz hogy mások szerint,nagyon is tudja magáról akkor hogy szép)
Iszak Eszter a nagyon szép? Hűha... :D
Na látod, ezért kell feltenni a kérdést, hogy kinek mi a nagyon szép. ;)
Iszak Esztert nem tartom álomszépnek :D a meseszép pl Adriana Lima [link]
és Brooke Shields :DD én is így nézek ki mint ők, de nem félnek tőlem a pasik, viszont van 1 aki szerintem igen, vagy nem jövök be neki,pedig nekem csak ő kellene :// ilyen ez :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!