Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vonzó ha bunkó valaki. Az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vonzó ha bunkó valaki. Az agressziótól viszont (érthető módon) félnek a lányok. Most akkor mi, hogy, mikor, mivan?

Figyelt kérdés
Fejtsétek már ki hogy mit jelent az ha "bunkó" valaki! Ez ilyen be nem vallot, tudatalatti vonzalomkeltő dolog. De miben nyilvánul ez a bunkóság meg? Konkrét példákat kérek!
2011. jún. 3. 18:35
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
100%
ne játszad az agyad,legyél olyan amilyen van,a színészkedésre rá lehet nagyon cumizni.
2011. jún. 3. 18:37
 2/40 A kérdező kommentje:
Rendben akkor 40 évesen is ilyen egy-egy alkalmas randikban fogok rész venni. Jó tanács.
2011. jún. 3. 18:39
 3/40 szamóca.. ***** válasza:

nem a bunkó pasik a vonzók, hanem akik elég erős jellemek ahhoz, hogy élvezzék saját függetlenségük, és ne olvadjanak be a talpam alá nyalni azt.

magabiztos, erős, önálló férfi kell. Az a "bunkóság" amire szerintetek a nők buknak nem egyenlő azzal hogy miután egy hatalmas adag nyúlószöld turhát a lábam elé köpnek még alpári módon el is küldenek a p*&sába, és örüljek ha mellé nem bsznak pofán...

2011. jún. 3. 18:41
 4/40 anonim ***** válasza:

nekem sosem volt vonzó,nálam a bunkó=nagyp*fájú,rámenős,nagyhangú(negatív értelemben)aki elvárja,hogy ő legyen a társaság középpontja,öntelt,nagyképű,nem illő megjegyzésekkel próbál magának barátnőt szerezni.Nekem az ilyenben semmi vonzó nincs,legszívesebben felrúgnám az ilyen "pasikat"-bocs :) amúgy sem vagyok abban a korban már,hogy esetleg ezt vonzónak találjam :)(régen sem találtam)

A kedves,határozott,okos pasik jönnek be,akik tudják,hogy kell levenni egy nőt a lábáról.Nem pedig a nagy hangú és a feleslegesen sokat beszélő,semmitmondó hülye dumagépek.

22N

2011. jún. 3. 18:42
 5/40 A kérdező kommentje:
Hát senki nem arra gondol a bunkóságnál hogy leköpnek. Hanem valami titokzatos ku******** ** * *** *** * * * * ** *-ra, amit nem lehet se megtanulni, se játszani, hanem VAN. Ha meg nincs, elmehetsz a büdös ****.
2011. jún. 3. 18:43
 6/40 anonim ***** válasza:

Nem vonzó.

Pl. ez a káromkodás sem volt vonzó, még akkor sem ha kicsillagoztad az egészet.

2011. jún. 3. 18:48
 7/40 A kérdező kommentje:
Vagy csak nem valljátok be, vagy ti sem tudjátok megmagyarázni csak érzitek. Nem a csillagozásomra gondolok hanem általában véve a bunkózásra, amit még mindig nem mondta meg senki mit is jelent.
2011. jún. 3. 18:50
 8/40 anonim ***** válasza:
Azért nem mondtuk meg, mert én pl nem is értem mit akarsz. Én utálom a bunkó pasikat. Olyan előfordulhat, hogy mással néha, hangsúlyozom néha bunkó, de velem mindig kedves, figyelmes stb. Az még éppen belefér, de ha mindenki egy taplónak tartja, és velem is állandóan ilyen, akkor nem vonz.
2011. jún. 3. 18:55
 9/40 A kérdező kommentje:

Arra gondolok h képesek vagytok olyan után menni aki fájdalmat okoz, kétségekbe taszít és érthetetlenül viselkedik.

Szerettek agyalni, szenvedni és megalázkodni. Mert ha nem ezt váltja ki belőletek akkor UNALMAS!

2011. jún. 3. 18:59
 10/40 szamóca.. ***** válasza:

nem tudatosan csináljuk, nekünk is unalmas hidd el:D

ez van.

ösztönös.

2011. jún. 3. 19:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!