Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vonzó ha bunkó valaki. Az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vonzó ha bunkó valaki. Az agressziótól viszont (érthető módon) félnek a lányok. Most akkor mi, hogy, mikor, mivan?

Figyelt kérdés
Fejtsétek már ki hogy mit jelent az ha "bunkó" valaki! Ez ilyen be nem vallot, tudatalatti vonzalomkeltő dolog. De miben nyilvánul ez a bunkóság meg? Konkrét példákat kérek!
2011. jún. 3. 18:35
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
hát sztem ez a bunkóság amiről te beszélsz inkább a talpraesettség..hogy fogd a nők jeleit, és amikor már a csaj pl rég "dugna" de muszály neki játszani a jókislányt mert az az illem akk pk legyél kicsit nyomulósabb, h ne tudjon ellenálni (nem az h mássz rá, pl), de ha csak -*kicsit* vagy erőszakosabb arra azt mondják majd utólag h bunkó, mert csak a sexen jár az agya...de am meg magukban azt gondolják h navégre, már untam a vibrit XD
2011. jún. 4. 01:22
 32/40 anonim ***** válasza:

"Arra gondolok h képesek vagytok olyan után menni aki fájdalmat okoz, kétségekbe taszít és érthetetlenül viselkedik.

Szerettek agyalni, szenvedni és megalázkodni. Mert ha nem ezt váltja ki belőletek akkor UNALMAS!"

Én vagyok, aki kiszálltam ;)

Egy valami jutott eszembe erről. Önbizalomhiány. Más nevében nem beszélhetek, de nálam ez okozta azt, hogy olyan pasival voltam, aki bunkó volt. De már a szó szoros értelmében. Előtte sem voltam a toppon, de szépen, halkan, alattomosan elérte, hogy mellette végképp semmi önbecsülésem ne legyen. Hát maradtam, jobbat nem érdemlek alapon. NEM szerettem ezt, csak azt hittem, ennyit érek. Hidd el, nagyon sz*r érzés!!

A "Mert ha nem ezt váltja ki belőletek akkor UNALMAS!" részt nem tartom igaznak.

Remélem értékeled a bizalmas infóimat!

2011. jún. 4. 01:28
 33/40 A kérdező kommentje:
Köszönöm, értékeltem! Hogy végül te is megnyíltál.
2011. jún. 4. 08:47
 34/40 A kérdező kommentje:
Na itt van e! Egyik lány ismerősöm beszél egy csávóval és közben nekem írogatja hogy mekkora egy f*sz! Szidja nekem! Hogy őt már nem érdeli....... EZT MONDJA FÉL ÉVE! Na? Erre válaszoljatok! Miért érdekes még mindig? Mikor megkérdezem hogy mit tart benne negatívnak, miért szidja, akkor meg képtelen megmagyarázni! Mi folyik itt??
2011. jún. 4. 19:59
 35/40 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy neki sincs elég önbizalma.

Egyébként ez a bunkóság is olyan, hogy engem az a srác csalt meg, aki soha nem volt velem bunkó, mindig kedves volt. Aztán ez lett belőle. Hát most akkor nem mindegy?!

(Nem, nem mindegy, csak olyan színpadias kérdés ;) )

2011. jún. 4. 20:31
 36/40 anonim ***** válasza:

szia

Írtam már ide kétszer.Még mindig nem értelek,mit akarsz,csak annyit akarok mondani,hogy általánosítani nem kell.Mint férfi,te valószínűleg máshogy látod a többi pasit,mint ahogy a férfiak is naívabbak a nőkkel kapcsolatban és sok mindent pozitívabbnak értelmeznek,mint amit az valójában jelent egy nő viselkedésével kapcsolatban(tapasztalat).

És a talpraesettség tényleg nem egyenlő a bunkósággal,jól írta az egyik válaszoló,ha esetleg erre gondolsz.Engem pl vonz a határozottság,talpraesettség,egy férfi legyen ilyen-számomra ez nagyon vonzó,de olyannal sosem tudnék lenni,aki velem szemben is "távolságtartó" és évente egyszer lök oda egy "szeretlek"-et,az olyan pasikat szeretem,akik felém maximálisan kimutatják az érzelmeiket,figyelmesek és udvariasak.

2011. jún. 6. 15:50
 37/40 A kérdező kommentje:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

eléggé tele van az oldal ilyen kérdésekkel

2011. jún. 12. 14:14
 38/40 anonim válasza:
2011. jún. 13. 14:54
 39/40 anonim válasza:

Na, akkor kifejtem én is a véleményemet.. nem tudom, hogy olvasni fogod-e. Alapból valamiért a legtöbb nőt vonz az, ha az ismerkedési fázisban a pasi bunkón viselkedik vele, leszarja,nem foglalkozik vele, kétségek között hagyja.. Mert ilyenkor nem érezzük magunkat biztonságban, nem érezzük azt, hogy biztos ez az egész dolog, hogy összejön-e egyáltalán.. felkelti a vadászösztönt, és leszarja a fejünket, nem foglalkozik velünk, és meg kell szereznünk, nem kaphatjuk meg őket könnyen, rágódunk, hogy miért nem kellünk nekik, és azon vagyunk, hogy mégis a mieink legyenek... nem egészen normális ez a dolog, hiszen annak kéne tetszenie, ha egy fiú kedves, törődik velünk, nem pedig ha s*ggfej... de valamiért ez bejön nekünk, lányoknak.. (elhiszem, vannak lányok, akiknek egyáltalán nem bejövős) Nekem ez a véleményem, meg a tapasztalatom is, saját magam példája alapján. :)

Olvastam, hogy sokan összekötötték a "bunkóságot" a nem valódi bunkósággal, meg azzal, hogy független valaki, erős.. de nekem ez a véleményem:)

19L

2011. júl. 31. 18:58
 40/40 anonim válasza:
Hát erről ennyit:) Köszönöm.
2011. aug. 7. 13:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!