Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vonzó ha bunkó valaki. Az agressziótól viszont (érthető módon) félnek a lányok. Most akkor mi, hogy, mikor, mivan?
Figyelt kérdés
Fejtsétek már ki hogy mit jelent az ha "bunkó" valaki! Ez ilyen be nem vallot, tudatalatti vonzalomkeltő dolog. De miben nyilvánul ez a bunkóság meg? Konkrét példákat kérek!2011. jún. 3. 18:35
21/40 anonim válasza:
Aki túl szépen meseszerűen bánik velünk,azt könnyen megunjuk,megszokjuk és el is tudjuk felejteni.Viszont ha valaki nagyon megbánt,megsért minket,akkor azt nehezebben heverjük ki és jobban megmarad az emlékezetben....
22/40 anonim válasza:
19:38 vagyok, szóval én a bunkóságon szintén NEM a köpködést meg egyéb viselkedészavart értek...Hanem pl,amikor meg van valami beszélve és megbántja az egyik a másikat.Kétségek közt hagyás, vagy például egy hosszabb kapcsolatban a pasi elfelejt telefonálni,sms-ezni és soha többé nem reagál semmire...
23/40 A kérdező kommentje:
soha többé nem reagál semmire? az már nem kapcsolaton belüli viselkedésforma, inkább utáni...
2011. jún. 3. 19:52
24/40 anonim válasza:
szerintem kicsit konkrétabban kellene leírnod,miért is tetted fel ezt a kérdést,hátha kapsz olyan választ,ami kielégítő a számodra :) bocsi,amúgy nem olvastam végig az összes hozzászólást,de ha jól értelmezem,akkor kb az lehet a bajod,hogy miért mennek a nők olyan pasi után,aki beléjük rúg.Szerintem azért ez nem ilyen egyszerű.Én is voltam ilyen helyzetben és egyáltalán nem azért maradtam vele,mert ez nekem olyan jó volt,mert ez vonzott benne,hanem az,hogy emellett vannak jó tulajdonságai,úriember velem annak ellenére,hogy voltak rossz pillanataink és a kapcsolatunk egyébként is túl régóta tartott már ahhoz,hogy 1-2ilyen húzás után se szó se beszéd szedjem a sátorfámat.Az ember mindig reménykedik a pozitív változásban,nem vagyok papucs,a mai napig többször a szemére vetem ezeket a sérelmeket keményen,de én,amíg látom,hogy valaki igyekszik legalább a változás útjára lépni nem fogom megakadályozni ebben azzal,hogy vége.Az alaptulajdonságait nézem,ami egyáltalán nem bunkó.Ha egy olyan pasival hozna össze a sors,aki olyan lenne,azt rögtön repíteném.Mindenkinek vannak rossz tulajdonságai,egyébként én is megkérdezhetném azt,hogy a normális,hűséges,odaadó nők miért nincsenek megbecsülve?És a r*bancok után miért könyörögnek a pasik akkor is,ha félrelépnek?Mert mellettük izgalmasabb az élet és imponáló azáltal,hogy minden pasira másznak,ennek eredménye képpen mindegyik meg akarja d*gni őket,mert könnyen kaphatók?Én is mind megkérdezhetném ezeket,mégsem teszem,mert nem általánosítok,csak azért írtam le,hogy lásd,kb ugyanezt a kérdést pasiknak is fel lehetne tenni ennyi erővel...
25/40 anonim válasza:
Nekem az a vonzó, aki erős, határozott, független, magabiztos. Konkrétan nálam a bunkóság egy nagyon negatív jelző, én nem tartom vonzónak.
26/40 A kérdező kommentje:
Hát nyugodtan felteheted te is ezeket a kérdéseket, ha ezek a tapasztalataid! Én is csak ezért tettem fel, de kezdem sejteni hogy ez egy fogalmi zavar, amire én kerestem a választ. Ugyanis: A bunkó nem attól bunkó mert úgy bunkó hogy az tényleg bunkó, hanem máshogy bunkó! Vágod:)) Ez most tudtam meg! Szamócától:)
Vicces dolgok ezek:))
Csak nem mindig van kedve nevetni az embernek, főleg ha olyan tehetelennek érzi magát hogy az már fáj.
2011. jún. 3. 21:02
27/40 anonim válasza:
Ez a baj kérdező, hogy te is elismered, hogy nem a bunkó bunkóra gondolsz, de közben mégis bunkónak nevezed. Akkor hogy írjuk le normálisan a véleményünket, ah meg se tudod mondani konkrétan milyen viselkedést nevezel bunkónak ebben a szituációban.
28/40 A kérdező kommentje:
De hiszen pont ez a kérdés!:) Én kérdezem tőletek, mi a vonzó bunkó viselkedés. Ami úgy vonzó hogy tudat alatt vonzó.
2011. jún. 3. 22:33
29/40 A kérdező kommentje:
de szamóca már kifejtette hogy amit én (mi, naívak) bunkónak HÍVUNK, az nem úgy bunkó, hanem máshogy
2011. jún. 3. 22:35
30/40 anonim válasza:
Gratulálok!
Self expression - You're doing it wrong
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!