Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vonzó ha bunkó valaki. Az agressziótól viszont (érthető módon) félnek a lányok. Most akkor mi, hogy, mikor, mivan?
Én azért nem tudom megmondani, mert számomra nem vonzó. Erre te azt mondod, hogy ó dehogynem, csak nem vallom be magamnak. Én az úriembereket szeretem, a lovagias férfiakat. Ne legyen bunkó!
Pl. ne káromkodjon, vagy csak kivételes esetekben. Legyen intelligens, udvarias. Nem kell 3 diploma, de ne álljon ki a kapa a szájából. Legyen magabiztos, álljon ki magáért, és értem is. Érezzem magam biztonságban mellette. Nem, nem kell, hogy kétajtós kigyúrt állat legyen, de ne bújjon mögém, ha az utcán valaki beszól. Az sem kell, hogy mindenkit leüssön. Győzzön az eszével. És ne legyen papucs sem.
Soroljam még? Vagy akkor megkapom, hogy túl nagyok az elvárásaim?
"Arra gondolok h képesek vagytok olyan után menni aki fájdalmat okoz, kétségekbe taszít és érthetetlenül viselkedik.
Szerettek agyalni, szenvedni és megalázkodni. Mert ha nem ezt váltja ki belőletek akkor UNALMAS!"
Jajajj. Kiderült a kérdés valódi oka. Na látom ez már veszett fejsze nyele. Én kiszállok.
19:04
De lehet, csak meddő vita lenne. Én bizonygatnám az saját igazam, te a tiéd. Volt már itt pár ilyen "vitám", te már eldöntötted, hogy mi hogy van. Senki nem fog tudni meggyőzni, ha ezren írják ugyanazt, akkor sem. Nem fárasztom magam ezzel.
mellőzni akartam az okoskodást, de ésszerű magyarzotot követelsz, htá tessék.
Azért vonzódnak a nők a "bunkó" pasikhoz, mert ők függetlenek. Ez erős génállományra utal, és az öröklődés szempontjából ez nem mindegy. nem az a lényeg hogy bunkó legyen, hanem hogy erős, magabiztos jellem legyen, mert nekik optimálisabb a génállományuk. ez a nagy magyarázat.
az hogy te így ki vagy ezen bukva, azt jelenti hogy neked nem jön össze, ergo kevésbé vagy sikeres, ergo kevésbé esélyes hogy a gyermeked majd "erős" lesz, jó génekkel.
azt már leírtam hogy nem a "bunkóság" a lényeg, mert valójában nem a bunkóság vonzó, csak gyakran együtt jár a kettő (önálló függetlenség és bunkóság), vagy gyakran félreértelmezik ezt az önállóságot, és bunkóságnak tekintik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!