Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért félnek a fiúk tőlem? 17/L
Abban mi a medvés, hogy elvárja hogy neki udvaroljanak?
Én is elvártam, nehogy már még én törjem magam azért mert ő akar valamit...lehet régimódi vagyok, de nekem nem jön be ez a mai divat, hogy ezek az agyonszőkített lotyók rámásznak mindenkire...A férfi azért férfi, hogy tökös legyen akkor is amikor meg kell hódítania a neki tetsző hölgyeményt...! és pont. Ne csak akkor legyen nagyszájú ha dugni kell, hanem akkor is ha finoman kell közeledni.
20N
18:14
Teljes mértékben egyet értek, veled.
Jólvan, megkelljen hódítani, de meg is lehessen.. És ha neki tetszik valaki igenis merjen kezdeményezni, csak azért ne várja el, hogy az fog utána futni aki neki tetszik mert ő a lány...
F/16
Kérdező: szerintem egész egyszerűen túl jó nő vagy ahhoz, hogy hozzád merjenek szólni :)
18/F
"Én is elvártam, nehogy már még én törjem magam azért mert ő akar valamit...lehet régimódi vagyok, de nekem nem jön be ez a mai divat, hogy ezek az agyonszőkített lotyók rámásznak mindenkire...A férfi azért férfi, hogy tökös legyen akkor is amikor meg kell hódítania a neki tetsző hölgyeményt...! és pont. Ne csak akkor legyen nagyszájú ha dugni kell, hanem akkor is ha finoman kell közeledni. "
Tudod sok hűhó semmiért.
Lehet, hogy ridegnek, távolságtartónak látnak és inkább más lányokhoz mennek oda.
Próbálj meg kicsit lazább és barátságosabb lenni. Próbáld meg azt sugározni, hogy milyen jól esne egy kis fiú társaság, dumálgatni stb. És ne felejtsd el, te is odamehetsz a fiúkhoz, persze hatványozottan igaz, hogy ne legyél rideg és távolságtartó, különben hülyének fognak nézni. Szóval ha kicsit nyugodtabb, barátságosabb vagy és úgy sem közelednek, akkor menj oda te. Legyél laza és nyitott, és menj oda haverkodni. Aztán majd megszokod a fiú társaságot és ismerkedni is könnyebben tudsz majd:)
16/L
18:17
Köszi:) pedig nincs sok önbizalmam:(
18:14
Látod ez a baj, ez a nagyképűség, hozzájuk sem szólsz csak ha ők szólnak hozzád, ez mi?!
Én tuti nem udvarolnék egy lánynak sem, hódítson meg a lány engem, nem ő az érték, hanem én.
21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!