Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hiszem félnek tőlem a fiúk. Szerintetek mitől lehet ez?
22/L
Csúnyának nem tartom magam, kövérnek se, butának se, verekedősnek se :D
De ha összeakartam jönni valakivel hiába vártam... nekem kellett kezdeményezzek mindig, miért van ez?
Azt mondta nem gondolta volna hogy össze szeretnék vele jönni.
Lehet én az a barát alkat vagyok, vagy nem tudom :)
Ja de azt elfelejtettem mondani, hogy a kezdeményezés után nem ellenkeztek :S csak addig nem mertek nekem semmi olyat mondani :D
Komolyan mintha megvertem volna őket :D
A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:14
Lehet meg kellene próbáld, talán ő is úgy van mint én :)
A komment megírásának időpontja: ma 19:14
Ha az a bizonyos lány kezdeményezne nálam, én sem ellenkeznék. :D Ebben nincsen ám semmi meglepő. :)
Nem verted meg. Annál sokkal nagyobb gátlásosságot okoz egy fiúban, ha úgy érzi, a lány mindennél jobban kell neki, de egyáltalán nem hisz abban, hogy meghódíthatja.
A komment megírásának időpontja: ma 19:15
Jessica Alba egy szép nő, nem tagadom, de szerintem - nevess meg ezért - egy ribanc. Márpedig ez is sokat nyom a latban sok fiúnál. :) Könnyen lehet, hogy odamegy a bombázó nőhöz, és ha kiderül, hogy fűvel-fával, akkor már nem is olyan vonzó, sőt.
A te viselkedésed meg bizonyára olyan, hogy egy megfontolt, megbízható nő benyomását kelted. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!