Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kapcsolatban hogy jól működjön mind a két félnek engednie kell?
A kapcsolatunkban csak én engedek akár mit kérek szinte semmin nem változtat de azt gyakorlatilag el várja hogy én változtassak mindig. pl. ő cigizik el kezdek én is ő meg kér hogy ne cigizzek én le mondok róla de ha én kérem meg akkor ő meg se próbálja (de szerencsére ilyen nincs benne a kapcsolatunkban) mit kéne tennem hogy ő is engedjen ?
18/F
Néha úgy érzem...
És igen csak jó példa de már el mondtam neki hogy mit szeretnék de nem nagyon érdekli:(
Egy párkapcsolat akkor jó,ha az ilyesmik oda-vissza működnek... ;)
Ennyi idősen semmit nem változtattam volna egy srácért! Főleg olyanért,aki nekem bármit megtesz egyetlen csettintésre! Szerintem friss husika, szedd össze magad és próbáld ezt megbeszélni a lánnyal,ha nem lehet,akkor ne keresd pár napig.. Ha azalatt a kis idő alatt ő sem keres téged, akkor hagyd, lesz még időd jobbat találni =)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!