Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy kapcsolatban hogy jól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kapcsolatban hogy jól működjön mind a két félnek engednie kell?

Figyelt kérdés

A kapcsolatunkban csak én engedek akár mit kérek szinte semmin nem változtat de azt gyakorlatilag el várja hogy én változtassak mindig. pl. ő cigizik el kezdek én is ő meg kér hogy ne cigizzek én le mondok róla de ha én kérem meg akkor ő meg se próbálja (de szerencsére ilyen nincs benne a kapcsolatunkban) mit kéne tennem hogy ő is engedjen ?

18/F

2011. aug. 24. 21:48
 1/9 anonim ***** válasza:
Előszőr is mond el ezt neki is , hogy így érzed... és akkor majd mond vlamit de ha nem hajlandó semmiben sem engedni akkor lehet hogy cska kihhasznál vagy nem is érdekled annyira és jobb ha vége..
2011. aug. 24. 21:50
 2/9 A kérdező kommentje:
ja és most lettünk 3 napja 10 hónaposak
2011. aug. 24. 21:51
 3/9 Kpecér ***** válasza:
igen különben az engedő fél papucsosodik...
2011. aug. 24. 22:07
 4/9 anonim ***** válasza:
a természet jó példa. azok a növények maradnak fenn amelyek idomulnak a környezeti viszontagságokhoz.
2011. aug. 24. 22:08
 5/9 A kérdező kommentje:

Néha úgy érzem...

És igen csak jó példa de már el mondtam neki hogy mit szeretnék de nem nagyon érdekli:(

2011. aug. 24. 22:12
 6/9 anonim válasza:

Egy párkapcsolat akkor jó,ha az ilyesmik oda-vissza működnek... ;)

Ennyi idősen semmit nem változtattam volna egy srácért! Főleg olyanért,aki nekem bármit megtesz egyetlen csettintésre! Szerintem friss husika, szedd össze magad és próbáld ezt megbeszélni a lánnyal,ha nem lehet,akkor ne keresd pár napig.. Ha azalatt a kis idő alatt ő sem keres téged, akkor hagyd, lesz még időd jobbat találni =)))

2011. aug. 24. 23:43
 7/9 anonim válasza:
egy csok vagy..megnyugod mintketo
2011. aug. 26. 15:19
 8/9 anonim ***** válasza:
Azt akarod a nő viselje a nadrágszíjat? Tegyél azért hogy ne, és állj a sarkadra. Tudj neki határozottan nemet mondani.
2011. aug. 26. 15:35
 9/9 anonim ***** válasza:
Itt az a kérdés, hogy ő az, aki megtesz veled mindent, vagy csak te engeded neki. Mindenki magából indul ki, és mivel valószínűleg ő sokkal akaratosabb, ha az igazáról van szó, fel sem tűnik neki, hogy elsöpör téged, mert, amit te mutatsz felé, az meg sem üti az akarat mércéjét. Növessz szőrt a p*csödre, és állj ki magadért (persze ésszel, ne veszekedj, de azért ne hagyd magad, ha zavar valami)!
2011. aug. 26. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!