Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért félnek a fiúk tőlem? 17/L
ma 18:45!
Vele ne foglalkozz, ő biztos sokat csalódott a nőkben:D
Én egyetértek veled és szimpatikus a hozzáállásod a témához:) 22F
Ki a tököm vagy te, hogy érted küzdeni kell? Az így gondolkodó csajoknál még sosem láttam olyan tulajdonságot, amit ne találnék meg 10-ből 7-ben. Szóval komolyan érdekel, mitől vagy te különleges.
Azt meg már most elárulom neked, hogy a fiúk 85-90%-a nem küzd tovább, hanem keres másikat. A nem az nem. Csak néhány önsanyargató mazochistát izgat az, ha folyton elutasítják. Elhiszem, hogy simogatná az egódat, ha állandóan lepattinthatsz valakit, aki mindig újra bepróbálkozik. Elhiszem. Csak a fiúknak ez elég komolyan sérti az önbecsülésüket, és senki sem akarja azt szándékosan rombolni.
Jó pár ilyen csajt ismerek, aztán magyaráznak, hogy hogyhogy nincs nekik barátjuk. Hát ezért. De csinálj amit akarsz, így viszont még jó ideig nem lesz barátod, ebben biztos vagyok. A te korosztályodban a fiúk még pont, hogy a gyorsan kapható csajokat akarják, a küzdés csak olyan 25-30 évesen bontakozódik ki igazán, mikor már elegendő sikerélmény volt, amit egy pár nem nem tud lerombolni.
18:47 örülök, hogy normális férfival is lehet itt a gyk-n találkozni.
20L
Így van, ahogy a 19:23-as mondja.
LÁNYOK, HA ELSŐRE INGENT MONDTOK, AKKOR KU.RVÁK LESZTEK. NE TEGYÉTEK. HA MINDIG ELUTASÍTJÁTOK A FIÚT, AZ ERÉNY, ÉS EZT A FIÚK SZERETIK!
Haggyámájahüjeségeidde'!
A jó édes apukád szerintem te halucinálsz:-D
Ki írt ilyet?:-D
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!