Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért félnek a fiúk tőlem? 17/L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért félnek a fiúk tőlem? 17/L

Figyelt kérdés
Nem vagyok az a nagy dumás party arc típus, nem is volt még soha barátom. Elvárom, hogy nekem udvaroljanak a fiúk, az egyik ismerősöm szerint én túlságosan távolságtartó vagyok. Amikor csoportban vannak a fiúk akkor úgy oda mernek szólogatni, de ha én oda megyek akkor nem néznek soha a szemembe. Más lányokkal simán el beszélgetnek meg melléjük mernek ülni, hozzám meg egyenként nem mernek oda jönni.
2011. okt. 1. 18:02
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:

ma 18:45!

Vele ne foglalkozz, ő biztos sokat csalódott a nőkben:D

Én egyetértek veled és szimpatikus a hozzáállásod a témához:) 22F

2011. okt. 1. 18:47
 32/53 anonim ***** válasza:
89%

Ki a tököm vagy te, hogy érted küzdeni kell? Az így gondolkodó csajoknál még sosem láttam olyan tulajdonságot, amit ne találnék meg 10-ből 7-ben. Szóval komolyan érdekel, mitől vagy te különleges.

Azt meg már most elárulom neked, hogy a fiúk 85-90%-a nem küzd tovább, hanem keres másikat. A nem az nem. Csak néhány önsanyargató mazochistát izgat az, ha folyton elutasítják. Elhiszem, hogy simogatná az egódat, ha állandóan lepattinthatsz valakit, aki mindig újra bepróbálkozik. Elhiszem. Csak a fiúknak ez elég komolyan sérti az önbecsülésüket, és senki sem akarja azt szándékosan rombolni.

Jó pár ilyen csajt ismerek, aztán magyaráznak, hogy hogyhogy nincs nekik barátjuk. Hát ezért. De csinálj amit akarsz, így viszont még jó ideig nem lesz barátod, ebben biztos vagyok. A te korosztályodban a fiúk még pont, hogy a gyorsan kapható csajokat akarják, a küzdés csak olyan 25-30 évesen bontakozódik ki igazán, mikor már elegendő sikerélmény volt, amit egy pár nem nem tud lerombolni.

2011. okt. 1. 18:54
 33/53 anonim ***** válasza:
100%
Az Egyáltalán nem baj h küzdeni kell érte bár sztem az így egészséges:Te tetszel a srácnak ő megy oda hozzád barátkozni ha neked tetszik egy fiú akkor jelezz neki mosolyogj rá menj oda barátkozni.Ennyi!Ha fiú társaságra vágysz akkor azt javaslom h nincs olyan h egy-két fiú van csak a környezetedben?Ha van akkor nyugodtan beszélgethetsz velük ilyen semleges témákról amikor csapatban vannak akkor nem javaslom mert hülyék és hülyülnek olyankor ne hogy szivassanak v valami.Nem gáz ettől még nem adod könnyen magad valószínű h azért nem lépnek feléd mert túl távolságtartó vagy és nem mernek.Az is lehet h rád másképp gondolnak tetszel nekik de úgy gondolják h esélyük sincs nálad pont a távolságtartó természeted miatt.Kicsit vedd lazábban beszélgetni lehet egy-két fiúval néha.
2011. okt. 1. 19:21
 34/53 anonim ***** válasza:
73%

18:47 örülök, hogy normális férfival is lehet itt a gyk-n találkozni.

20L

2011. okt. 1. 19:21
 35/53 anonim ***** válasza:
46%
A jó édes apukádat meg sz@rd le magasról jó h nem vagy könnyűvérű!
2011. okt. 1. 19:23
 36/53 anonim ***** válasza:
73%

ma 19:21!

Köszi:)

2011. okt. 1. 19:27
 37/53 mus musculus ***** válasza:
Attól lesz valaki könnyűvérű, hogy nem kosaraz ki mindenkit elsőre?
2011. okt. 1. 19:31
 38/53 anonim ***** válasza:
100%
Nem! Attól lesz az ha rámászik a fiúkra ezt arra írtam h írta h könnyenkapható csajokat akarják ebben a korban a fiúk!Ne kell tiniku.rvának lennie!
2011. okt. 1. 19:42
 39/53 anonim ***** válasza:
100%

Így van, ahogy a 19:23-as mondja.

LÁNYOK, HA ELSŐRE INGENT MONDTOK, AKKOR KU.RVÁK LESZTEK. NE TEGYÉTEK. HA MINDIG ELUTASÍTJÁTOK A FIÚT, AZ ERÉNY, ÉS EZT A FIÚK SZERETIK!

Haggyámájahüjeségeidde'!

2011. okt. 1. 19:42
 40/53 anonim ***** válasza:
73%

A jó édes apukád szerintem te halucinálsz:-D

Ki írt ilyet?:-D

20L

2011. okt. 1. 19:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!