Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félnek tőlem a fiúk?!
Van egy srác, akinek elvileg tetszek, de nem mer odajönni hozzám! :( Ma egyik barátnőm azt mondta, hogy biztos fél tőlem. Nekem még nem volt pasim és neki sem bnője, egy évvel idősebb nálam. Lehet, hogy van benne valami, mert eddig ahány srác tetszett, annyinak nem is kellettem... Nem azért, mert elmondtam nekik (amúgy soha egyiknek sem mondtam el!, hogy tetszenek, hanem mert gondolom, megérezték, hogy mi van... :( Nem vagyok olyan csúnya, az alakom egy picit duci, és mindig "jókedvű" vagyok. Mindig mosolygok, nevetek, viccelődök, meg ilyenek... Most akkor mért nem akar senki??! :'(
Köszi előre is (és légyszi, csak normális válaszokat!). 15/L
Nem akarlak elkeseríteni, de én is sokáig ebben a helyzetben voltam/vagyok, mindenki azt mondta, hogy félnek tőlem a fiúk, ezért nem lépnek... hát... én elkezdtem gondolkozni, hogy ha többször is ugyanaz történik, akkor valószínűleg velem van a gond, nem a fiúkkal. Megkerestem a hibáimat, és szépen fokozatosan próbálok javítani rajtuk.
Mindemellett nem zárom ki azt sem, hogy valóban van amelyik félénk, és nem mer kezdeményezni, szóval ne érts félre, nem piszkálni akarlak. De szerintem egy felülvizsgálás neked sem árt... :) hátha van min javítani...
"az alakom egy picit duci"
Magyarul kövér vagy. Nos, fogyj le és hipp-hopp jobban érzed magad a börődben.
jah lehet félénk típus is.. vagy lehet az zavarja h ott vannak pl. a barátnőid vagy mások.. lehet ha egyedül lennétek valahol bátrabb lenne :D
am elküldhetnéd privibe a neved megkeresnélek face-n....:P XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!