Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért félnek a fiúk tőlem? 17/L
Fogalmazz érthetőbben baz.dmeg!Én azt reagáltam le h azt írtad h könnyenkapható csajok!Nem kell annak lennie de azért beszélgethet fiúkkal meg neked hol volt szó az elutasításról?Ő csak azt írta h még beszélgetni sem megy oda!Azt akartam ebből kihozni h ha ő tetszik egy fiúnak akkor menjen oda barátkozni a srác ha már odajön én sem küldöm el egyből sőt.De ha én tetszek neki én mosolygok rá próbálok nyitni és levonom a következtetést neki is ezt tanácsolom.De nem kell rámászni a fiúkra!Ha ez neki nem fekszik!
2011. okt. 1. 19:51
18:36!
11:31 vagyok, sajnos egyre kevesebb lány értékeli az udvarlást és gyakorlatilag pár nap alatt megtörténik minden..., de jó tudni, hogy akad még olyan, aki értékeli ;)
20/f
2011. okt. 1. 20:13
Márpedig valamit szarul csinál, vagy mégsem néz ki jól, különben nem állna fenn ez a probléma. Az érdekes és szép lányokat mindig, tehát MINDIG körülrajongják a fiúk. De ha a közeli barátja (aki nyilván jobban ismeri, mint én), azt mondja, hogy rideg és távolságtartó, akkor valószínűleg meg van válaszolva a probléma.
2011. okt. 1. 20:18
én értem, hogy a lányok szeretik ha a fiúk udvarolnak nekik, nyilván nem kell elsőre igent mondani, de azért esélyt lehet adni
de sztem az van (nem akarlak megsérteni, bocs ha nem így van), hogy egy nagypofájú önelégült csaj vagy, akinél már bepróbálkozhatott egykét srác akiket te elküldtél a jó fr@ncb@, és ők gondolom elmondhatták másoknak és így elterjedt rólad a környezetedben élő fiúk körében hogy milyen mogorva és visszautasító vagy, és (már mondták előttem mások is), rosszul esik srácoknak a visszautasítás, pláne annak akinek te lehetsz a 100. sikertelen próbálkozása
és ha azt akarod hogy csak érted küzdjenek, te meg a másikért nem akarsz, akkor pukkadj meg
2011. okt. 1. 23:11
2011. okt. 2. 00:47
46/53 A kérdező kommentje:
A normális válaszolók válaszát köszönöm:)
Kedves kérdező! Teljesen meg tudlak érteni. Ugyanezt élem át én is. Nem vagyok csúnya, inkább visszahúzód vagyok én is, hozzám se jönnek oda a pasik és én se kezdeményeznék sose olyannál, aki tetszik. Valószínűleg nálad is az lehet az oka, mint nálam, hogy eleinte barátságtalannak, komolynak és távolságtartónak tűnsz, pedig valószínűleg valójában te sem vagy az. Ha gondolod írj privátot, és megpróbáljuk kivesézni a témát. :) 20/l
2011. okt. 4. 11:26
ma 11:26!
Azért azt is megérthetitek, hogy ezzel a viselkedéssel nemigen könnyítitek meg a helyzetünket. Ugyanis én nem vagyok egy macsó, hogy csak úgy oda menjek hozzátok. Bevallom nem is vagyok bátor ezen a téren. De, ha legalább jeleznétek valahogyan, akkor nagy valószínűséggel oda mennék. 22F
2011. okt. 4. 12:07
11:26-os vagyok. Az, hogy nem szólítanék le pasit, nem jelenti h nem igyekeznék jelezni neki. De attól többet, hogy a szemezek vele (esetleg mosolygok rá) mondjuk nem nagyon tennék, mert én úgy gondolom, hogy az első lépés akkor is a pasi dolga. És ez nem azért van, mert többre tartom magam. Hanem azért mert én azt szeretném ha mellettem a párom a kezdetektől fogva férfinak érezhesse magát (érezhesse, hogy ő szerzett meg engem), mert én is csak így lehetek mellette nő (akit megszereztek). Ha pasi lennék, én kifejezetten megalázónak érezném, ha ez fordítva történne.
2011. okt. 4. 13:25
az itt a nagy baj, és ezt 10/9 férfitársam is megerősíti, hogy ha látjuk egy lányon hogy szótlan kuka, akkor az taszít minket akár szép akár nem, mert nincs kisugárzása! Legyen egy lány kicsit beszédes, hogy lehessen vele ismerkedni.. Ennyi a titok
2011. okt. 4. 13:29
Kapcsolódó kérdések: