Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért félnek a fiúk tőlem? 17/L
18:23 inkább nem minősítelek:-)
Jaguar- volt olyan aki összeszedte magát és férfinak lehetett hívni, oda jött hozzám. Az egyikükkel már 3 éve együtt vagyok, együtt élünk és a menyasszonya vagyok:). Nem alacsonyodtam és soha nem is fogok odáig lesüllyedni hogy vergődjek nő létemre a férfinél, ez az ő dolga, mindig is az ő dolga volt, csak ez a hülye világ cserélte fel a szerepeket. Felőlem ti úgy csináljátok ahogy akarjátok, de a másikat ne bántsátok azért, mert ő még hisz az igazi férfiban.
20L
Szerintem az egyik legizgalmasabb dolog az életben amíg udvarolsz egy lánynak. Izgalmas és nekem kell ez az érzés. Soha nem lett 2 hét alatt barátnőm, minimum 1 hónapot udvaroltam, hiába tudtam már a 3. héten, hogy őt akarom, még meg akartam ismerni jobban. Boldogan emlékszek vissza minden egyes alkalomra :)
20/f
ma 18:28!
Teljesen igazad van:) Csak nem mindegy, hogy mennyire kell érted küzdeni. Mert, ha tetszel nekem, oda megyek hozzád és te elküldesz a francba... akkor abból én azt a következtetést vonom le, hogy nincs esélyem nálad. Közben meg lehet, hogy én is bejövök neked és nagyon is van esélyem. De már nem fogok próbálkozni. Érted?:) 22F
18:31- pont erről beszélek, de értetlenkednek:) Hidd el a nők aggyal rendelkező részének is ez az időszak szép emlék marad, mert a férfi elhiteti vele, hogy érték, és nem úgy bánik vele mint egy utolsó kapcaronggyal...ahogy valljuk be a mai férfiak többsége bánik a nőkkel.
20L
'hódítson meg a lány engem, nem ő az érték, hanem én.' -> És ez nem nagyképűség?:D
Mondjuk az szerintem is hülyeség, ha hozzájuk sem szólsz, csak mert csaj vagy, de mindegy. Talán pont ez az oka annak, hogy ők is vastagon tesznek a fejedre.
18:34-es. Félre értetted. Nem a jégkirálynő eljátszásáról beszéltem, hanem a szerepek felcserélődésének ellenzéséről. Ha oda jössz nyilván nem küldelek el (értelmes felnőtt nő akkor sem küldi el a férfit bunkón, ha az nem tetszik neki) beszélgetünk, megismerjük egymást, én pedig nagyon örülök, hogy nem kell magam férfinak éreznem mert nem nekem kellett oda mennem hozzád.
20L
18:28
Lányok és ti miért nem küzdetek a pasiért ha kell?
Nekem ezzel az udvarlással az a bajom, hogy én teszek dolgokat a lányért ő meg semmit értem, én igen is értékesnek gondolom magam!
Mit értetek egyáltalán udvarlás alatt?Pl kedveskedek egy lánynak 2 hétig aztán lelép egy másik sráccal csak mert ő jobban néz ki mint én, és őt egy napja ismeri?Akkor minek udvaroljak?
ma 18:38!
Értem, amit írsz. Én a kérdezőnek írtam. Mert ő viszont eléggé játssza a jégkirálynőt... 22F
Mint mondtam vannak azok a lányok akik rendelkeznek aggyal és azok akik nem. Én arról nem tehetek, hogy te ilyen értéktelen nőnek csúfolt valamikbe botlottál. Lehet rossz helyen keresgélsz. De ezt a szálat itt fűzzük el, mert már most látom, hogy nőgyűlöletbe fog átmenni az egész.
Még egyszer elmondom, én azt szerettem, ha a férfiak kezdeményeznek és nem én. És ez nem egyenlő azzal hogy ha oda jön végre hozzám minden bátorságát összeszedve én játszom a megközelíthetetlent. Nem. Ugyan úgy el lehet velem is hülyéskedni mint a többi lánnyal, csak rólam nem sugárzik messziről hogy mennyire könnyen megkaphatnak. Ez itt a gond, és nem az, hogy én régimódi vagyok.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!