Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért félnek a fiúk tőlem? 17/L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért félnek a fiúk tőlem? 17/L

Figyelt kérdés
Nem vagyok az a nagy dumás party arc típus, nem is volt még soha barátom. Elvárom, hogy nekem udvaroljanak a fiúk, az egyik ismerősöm szerint én túlságosan távolságtartó vagyok. Amikor csoportban vannak a fiúk akkor úgy oda mernek szólogatni, de ha én oda megyek akkor nem néznek soha a szemembe. Más lányokkal simán el beszélgetnek meg melléjük mernek ülni, hozzám meg egyenként nem mernek oda jönni.
2011. okt. 1. 18:02
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
47%

18:23 inkább nem minősítelek:-)

Jaguar- volt olyan aki összeszedte magát és férfinak lehetett hívni, oda jött hozzám. Az egyikükkel már 3 éve együtt vagyok, együtt élünk és a menyasszonya vagyok:). Nem alacsonyodtam és soha nem is fogok odáig lesüllyedni hogy vergődjek nő létemre a férfinél, ez az ő dolga, mindig is az ő dolga volt, csak ez a hülye világ cserélte fel a szerepeket. Felőlem ti úgy csináljátok ahogy akarjátok, de a másikat ne bántsátok azért, mert ő még hisz az igazi férfiban.

20L

2011. okt. 1. 18:29
 22/53 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az egyik legizgalmasabb dolog az életben amíg udvarolsz egy lánynak. Izgalmas és nekem kell ez az érzés. Soha nem lett 2 hét alatt barátnőm, minimum 1 hónapot udvaroltam, hiába tudtam már a 3. héten, hogy őt akarom, még meg akartam ismerni jobban. Boldogan emlékszek vissza minden egyes alkalomra :)

20/f

2011. okt. 1. 18:31
 23/53 anonim ***** válasza:

ma 18:28!

Teljesen igazad van:) Csak nem mindegy, hogy mennyire kell érted küzdeni. Mert, ha tetszel nekem, oda megyek hozzád és te elküldesz a francba... akkor abból én azt a következtetést vonom le, hogy nincs esélyem nálad. Közben meg lehet, hogy én is bejövök neked és nagyon is van esélyem. De már nem fogok próbálkozni. Érted?:) 22F

2011. okt. 1. 18:34
 24/53 anonim ***** válasza:

18:31- pont erről beszélek, de értetlenkednek:) Hidd el a nők aggyal rendelkező részének is ez az időszak szép emlék marad, mert a férfi elhiteti vele, hogy érték, és nem úgy bánik vele mint egy utolsó kapcaronggyal...ahogy valljuk be a mai férfiak többsége bánik a nőkkel.

20L

2011. okt. 1. 18:36
 25/53 anonim ***** válasza:

ma 18:29!

Ki az a jaguar?:D

2011. okt. 1. 18:36
 26/53 mus musculus ***** válasza:

'hódítson meg a lány engem, nem ő az érték, hanem én.' -> És ez nem nagyképűség?:D

Mondjuk az szerintem is hülyeség, ha hozzájuk sem szólsz, csak mert csaj vagy, de mindegy. Talán pont ez az oka annak, hogy ők is vastagon tesznek a fejedre.

2011. okt. 1. 18:38
 27/53 anonim ***** válasza:
73%

18:34-es. Félre értetted. Nem a jégkirálynő eljátszásáról beszéltem, hanem a szerepek felcserélődésének ellenzéséről. Ha oda jössz nyilván nem küldelek el (értelmes felnőtt nő akkor sem küldi el a férfit bunkón, ha az nem tetszik neki) beszélgetünk, megismerjük egymást, én pedig nagyon örülök, hogy nem kell magam férfinak éreznem mert nem nekem kellett oda mennem hozzád.

20L

2011. okt. 1. 18:38
 28/53 anonim ***** válasza:

18:28

Lányok és ti miért nem küzdetek a pasiért ha kell?

Nekem ezzel az udvarlással az a bajom, hogy én teszek dolgokat a lányért ő meg semmit értem, én igen is értékesnek gondolom magam!

Mit értetek egyáltalán udvarlás alatt?Pl kedveskedek egy lánynak 2 hétig aztán lelép egy másik sráccal csak mert ő jobban néz ki mint én, és őt egy napja ismeri?Akkor minek udvaroljak?

2011. okt. 1. 18:42
 29/53 anonim ***** válasza:
100%

ma 18:38!

Értem, amit írsz. Én a kérdezőnek írtam. Mert ő viszont eléggé játssza a jégkirálynőt... 22F

2011. okt. 1. 18:42
 30/53 anonim ***** válasza:
100%

Mint mondtam vannak azok a lányok akik rendelkeznek aggyal és azok akik nem. Én arról nem tehetek, hogy te ilyen értéktelen nőnek csúfolt valamikbe botlottál. Lehet rossz helyen keresgélsz. De ezt a szálat itt fűzzük el, mert már most látom, hogy nőgyűlöletbe fog átmenni az egész.

Még egyszer elmondom, én azt szerettem, ha a férfiak kezdeményeznek és nem én. És ez nem egyenlő azzal hogy ha oda jön végre hozzám minden bátorságát összeszedve én játszom a megközelíthetetlent. Nem. Ugyan úgy el lehet velem is hülyéskedni mint a többi lánnyal, csak rólam nem sugárzik messziről hogy mennyire könnyen megkaphatnak. Ez itt a gond, és nem az, hogy én régimódi vagyok.

20L

2011. okt. 1. 18:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!