Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gáz, ha valakinek 14 évesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha valakinek 14 évesen nem volt még barátja?

Figyelt kérdés

14 éves vagyok, novemberben leszek 15, a barátnőim közül alig van olyan, akinek nem volt barátja és az új osztályomban (most kezdem a középsulit, de már találkoztam velük) szinte mindenkinek volt már. Állítólag szép vagyok (szerintem csúnya, mert csak van valami oka, hogy nem volt még pasim ennyi idősen). Viszont nagyon gáznak érzem, hogy nem volt még barátom, és lehet, hogy viccesen hangzik, de sokszor arra gondolok, hogy ha 15 éves koromra nem lesz, akkor talán sohasem lesz és egyedül, szűzen fogok meghalni. :(

14/L

2011. aug. 31. 11:41
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%
14 éves vagyok és nkm se volt még pasim. De őszintén magasról leszarom. Jajj kérlek nagy pasizás azok az 1hetes kapcsolatok..
2011. szept. 14. 19:01
 32/37 anonim ***** válasza:
velem is pont ez van.. én is most kezdtem a középsulit tökre beleéltem magam hogy na majd ha középsulis leszek akkor lesz az 1. pasim.. hát baromira nem és már alig van kedvem ismerkedni vkivel úgyis tom h fejre esek :/ 15L
2011. szept. 14. 19:03
 33/37 anonim válasza:
100%
Kedves fiatal lányok, akinek nincs barátja és nincs megelégedve magával irjon nekem privit, és segítek hogy tisztában lehess magaddal. Krisztikebaba93 voltam
2011. szept. 14. 19:12
 34/37 anonim ***** válasza:
72%
sokkal gázabb ha 12-115 évesen már pasiznak és 17-18 év alatt szexelnek,14 évesen gyerek vagy még,nem kell elsietni ha 18 évesen lesz az első sem vagy egyátalán elkésve
2011. szept. 14. 19:39
 35/37 anonim ***** válasza:
javítok 12-15
2011. szept. 14. 19:40
 36/37 anonim ***** válasza:
100%

Ha ez megnyugtat én 15 éves vagyok ,még nem volt barátom és egyáltalán nem érzem cikinek. Egyszerűen még nem találtad meg a megfelelő embert.

15/l

2011. szept. 14. 20:32
 37/37 A kérdező kommentje:
Jól van, köszönöm a válaszokat, megnyugtattak. Végülis most kerültem új suliba, egy csomó srác megnéz és némelyikkel beszéltem is, szóval majdcsak lesz valami. :)
2011. szept. 17. 14:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!