Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha valakinek 14 évesen nem volt még barátja?
14 éves vagyok, novemberben leszek 15, a barátnőim közül alig van olyan, akinek nem volt barátja és az új osztályomban (most kezdem a középsulit, de már találkoztam velük) szinte mindenkinek volt már. Állítólag szép vagyok (szerintem csúnya, mert csak van valami oka, hogy nem volt még pasim ennyi idősen). Viszont nagyon gáznak érzem, hogy nem volt még barátom, és lehet, hogy viccesen hangzik, de sokszor arra gondolok, hogy ha 15 éves koromra nem lesz, akkor talán sohasem lesz és egyedül, szűzen fogok meghalni. :(
14/L
Köszönöm a válaszokat, kicsit megnyugtattak.
Utolsó: képet nem szeretnék küldeni.
Nekem sem volt még barátnőm,de ennek inkább az az oka,h sajnos nem nagyon járok olyan társaságba.Szerintem ezt te dönts el. Ha szeretnél kapcsolatot és igényed van rá,akkor hajrá,ha nincs aakor meg mit foglalkozol vele?
Robi
14F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!