Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan, hogy valakinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, hogy valakinek soha nem volt/lesz barátja?

Figyelt kérdés

Én tisztára úgy érzem ezen a sorson vagyok. x] :/

16/L

2009. nov. 23. 17:50
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Dettó.

15/F

2009. nov. 23. 17:51
 2/19 anonim ***** válasza:
61%

Mert válogatós vagy.

én is járnék veled ha benne lennél. De te nem akarod. Akkor most mit tudok csinálni. Ez van egyedül maradsz meg én is.

2009. nov. 23. 17:52
 3/19 A kérdező kommentje:
Mert válogatós vagyok? Azt se tudod, hogy nézek ki, de járnál velem ha benne vagyok? :D Hát én nem ilyet akarok, hogy csak azért járjak valakivel, hogy végre legyen barátom...
2009. nov. 23. 17:54
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen nincs, de ezt az ember el sem tudja képzelni 16 évesen. Én is azt hittem, egyedül maradok. Aztán 20 évesen férjhez mentem egy évi járás után.
2009. nov. 23. 17:56
 5/19 anonim ***** válasza:
61%
16 évesen mit rágódsz ezen? Ne félj nem fogsz egyedül maradni ha te is úgy akarod. Én sem vagyok nagy szerencsemágus, de optimista vagyok, és nem adom fel. Csak annak nem lesz aki nem is akarja! F
2009. nov. 23. 17:58
 6/19 anonim ***** válasza:
61%
Nekem nem is a külső a fontos. Nem testi kapcsolatot akarok hanem lelkit.
2009. nov. 23. 17:59
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
én is így gondolom, pedig már nagyon szerelmes akarok lenni. mondjuk nekem elég sok kikötésem van, egyszerűen nekem senki sem jó, senkibe sem tudok beleszeretni, mert nem érzem a vonzalmat, épp ezért nem is kezdek bele egy kapcsolatba. nekem van egy férfiideálom és folyton csak azokat a dolgokat keresem a másikban. jó, azért szerintem nekünk nem reménytelen a helyzetünk, mert még csak 16 évesek vagyunk, van egy csomó időnk:) én nem tanácsolom, hogy ne legyenek nagyok az elvárásaid, meg állj le az első sráccal, mert ne. ez hülyeség. gondolom, neked van egy elképzelésed a tökéletes srácról és aki nem felel meg, azzal nem akarsz belekezdeni. de ha egyszer megvan az ideálunk és csak olyan típusba tudnánk beleszeretni, akkor senki nem tudja megváltoztatni a véleményünket. én azt mondom, ne keresd, majd megtalál magától.
2009. nov. 23. 18:03
 8/19 anonim ***** válasza:
61%
nem hinném, én nagyobb eséllyel indulok ebben mint te.Nekem nem kell senki, és nekik se kellek én.Teljesen elzárkózok a férfiaktól, pedig őket szeretem.egyetlen férfit tudok akivel szívesen összejönnék, de csak egy bizonyos oko miatt.
2009. nov. 23. 18:07
 9/19 anonim ***** válasza:
61%

ez most vicc?

még eléggé fiatalka vagy, én viszont már jogosan aggódhatnék...

2009. nov. 23. 18:08
 10/19 arc78 ***** válasza:
61%
én 19F vagyok ugyan ebben a helyzetben. Nekem is az a problémám hogy a tökéletes lányt keresem de sajnos nem találom. Kicsit lejjebb kellene tenni a mércét...
2009. nov. 23. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!