Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, hogy valakinek soha nem volt/lesz barátja?
Én tisztára úgy érzem ezen a sorson vagyok. x] :/
16/L

dettó
17/L
sose vt senkim, nahjó, kb 2, 1-2 hetes kapcsolat! szóval semmi =/
és már eléggé kétségbe vagyok esve, főleg hogy most se jött össze azzal akiért odavoltam =/
nemtudom mit tegyek :'( lehet hogy görcsösen keresem a nagy őt.. deee ezvan..=/
Nekem is ez van pedig nem vagyok válogatós csak félénk a csajozás terén
Még nem volt barátnőm :S
17/F

nekem már most mult el éppen a 7. kapcsim. :S:SSS és jogosan érzem azt h elegem van a nőkből! nagyon szeretnék egyet. és az a helyzet hogy velem a csúnyák nem állnak le (ha már igényekről van szó) leadtam a mércét nem 1-2x hanem többször is és asszed akarnak valamit a csúnya csajok? mi??? talizok vele: rögtön ezzel kezdi
--bocsi ne haragudj van egy rosz hírem. nem akarok semmit :|
pff mondom ez kész.
nekem idáig legalább közepes de inkább jó kinézetű csajaim voltak és az a helyzet hogy azt hittem azért nincs normális mert TÚL SZÉPEK ÉS PLÁZÁK MEG STB. butaságok
be akartam bizonyítani hogy akkor inkább elegem van legyen egy csúnya csajom de szeressen mert nekem erre van szükségem... hát nem jött össze mert a csúnya csajok meg annyira beszariak hogy valami hihetetlen :S:SSS
ideál ide vagy oda- nekem mindegy már csak valaki szeressen!!!
Únom az 1-2 hetes puszi-tapi (3tali max) kapcsolatokat és a hülytéseket!!!!
normi jófej komoly de mégis aranyos cuki csajt keresek.... ez annyira nagy elvárás????
minden csaj jófejnek meg aranyosnak tartja magát érdekes sose találtam !!!
KOMOLY KAPCSIT szeretnék. ha valakit érdekel privi rám :$
19/F

16 éves vagy, nem kell kétségbe esned!
Én ugyanígy voltam ezzel 16 évesen, aztán a lehető legváratlanabb helyzetben - nyelvvizsgán - találkoztam egy sráccal és összejöttünk... A lényeg, hogy ne akard a dolgot túl erősen, ne csak e körül forogjanak a gondolataid. Tudom nehéz, de azért próbálj meg másra is koncentrálni, pl tanulás, barátok, aztán majd megtörténik, aminek meg kell történnie. :)
Egy idézet a végére:
"Ne küzdj túl erősen, a legjobb dolgok váratlanul történnek." És igaz. :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!