Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan, hogy valakinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, hogy valakinek soha nem volt/lesz barátja?

Figyelt kérdés

Én tisztára úgy érzem ezen a sorson vagyok. x] :/

16/L

2009. nov. 23. 17:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
80%
Csatlakozom hozzátok..:) 18/L , pedig nem magasak az igényeim,mármint elég sok fiú tetszik nagyon,csak sajnos valahogy sosem jön össze velük,akiknek pedig tetszek,nekem nem tetszenek,tipikus.:S Hát ez van:)
2009. nov. 23. 18:14
 12/19 anonim ***** válasza:
80%

dettó

17/L

sose vt senkim, nahjó, kb 2, 1-2 hetes kapcsolat! szóval semmi =/

és már eléggé kétségbe vagyok esve, főleg hogy most se jött össze azzal akiért odavoltam =/

nemtudom mit tegyek :'( lehet hogy görcsösen keresem a nagy őt.. deee ezvan..=/

2009. nov. 23. 18:29
 13/19 anonim válasza:
100%

Nekem is ez van pedig nem vagyok válogatós csak félénk a csajozás terén

Még nem volt barátnőm :S

17/F

2009. nov. 23. 18:30
 14/19 anonim ***** válasza:
Nade akkor ha itt minden válaszoló szüz és soha nem volt kapcsolata vagy hosszú évek óta nincs akkor az hogy adhat másoknak hasznos tanácsot amikor nektek sincs sikeretek azzal amit csináltok?
2009. nov. 23. 18:40
 15/19 anonim ***** válasza:

nekem már most mult el éppen a 7. kapcsim. :S:SSS és jogosan érzem azt h elegem van a nőkből! nagyon szeretnék egyet. és az a helyzet hogy velem a csúnyák nem állnak le (ha már igényekről van szó) leadtam a mércét nem 1-2x hanem többször is és asszed akarnak valamit a csúnya csajok? mi??? talizok vele: rögtön ezzel kezdi

--bocsi ne haragudj van egy rosz hírem. nem akarok semmit :|

pff mondom ez kész.

nekem idáig legalább közepes de inkább jó kinézetű csajaim voltak és az a helyzet hogy azt hittem azért nincs normális mert TÚL SZÉPEK ÉS PLÁZÁK MEG STB. butaságok

be akartam bizonyítani hogy akkor inkább elegem van legyen egy csúnya csajom de szeressen mert nekem erre van szükségem... hát nem jött össze mert a csúnya csajok meg annyira beszariak hogy valami hihetetlen :S:SSS

ideál ide vagy oda- nekem mindegy már csak valaki szeressen!!!

Únom az 1-2 hetes puszi-tapi (3tali max) kapcsolatokat és a hülytéseket!!!!

normi jófej komoly de mégis aranyos cuki csajt keresek.... ez annyira nagy elvárás????

minden csaj jófejnek meg aranyosnak tartja magát érdekes sose találtam !!!

KOMOLY KAPCSIT szeretnék. ha valakit érdekel privi rám :$

19/F

2009. nov. 23. 18:42
 16/19 anonim ***** válasza:
A csúnya csajos válaszolóval egyetértek. Én ugyanezt tapasztaltam. sőt sokkal körülményesebbek mint egy jó kinézetű csaj.
2009. nov. 23. 18:45
 17/19 anonim ***** válasza:
én 20/f, kicsit több okom van aggódni mint 16 éveseknek, 16 évesen még nem aggódtam, gondoltam jó 20 ig azér csak összejön vmi, de nem... még mindig nem volt barátnőm... egyáltalán...
2009. nov. 23. 19:16
 18/19 anonim ***** válasza:

16 éves vagy, nem kell kétségbe esned!

Én ugyanígy voltam ezzel 16 évesen, aztán a lehető legváratlanabb helyzetben - nyelvvizsgán - találkoztam egy sráccal és összejöttünk... A lényeg, hogy ne akard a dolgot túl erősen, ne csak e körül forogjanak a gondolataid. Tudom nehéz, de azért próbálj meg másra is koncentrálni, pl tanulás, barátok, aztán majd megtörténik, aminek meg kell történnie. :)

Egy idézet a végére:

"Ne küzdj túl erősen, a legjobb dolgok váratlanul történnek." És igaz. :)

2009. nov. 23. 19:31
 19/19 anonim ***** válasza:
Nos nekem se volt még sose barátnőm pedig már 19 éves vagyok:SDe minden héten több lánnyal szoktam kavarni.De kapcsolatom még sosem volt.A leghoszabb 2 napos:SNos nemtudom.Ha gondolod kérdező irj privátot vagy irj ide add meg az msned aztán megnézzük egymást.Én szeretek ismerkedni lányokkal.Ha meg nemjönnél be akkor még barátok lehetünk:SMár énis várok egy kapcsolatra,de valamiért csak kavarésok vannak és kapcsolat nincs.:S:S:S
2009. nov. 23. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!